Σασμός: Η Αργυρώ με άλλον στην δίκη του Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ακρως ανατρεπτικές καθώς η  Αργυρώ παρουσιάζεται   με άλλον στην δίκη του Αστέρη. 

Θα το πιείς και αυτό το πικρό ποτήρι Αστέρη. Πάρτε  πασατέμπο ,ποπ κορν και στηθείτε μπροστά την τηλεόραση αυτό έχω να πω μόνο.

Σασμός: Η Αργυρώ με άλλον στην δίκη του Αστέρη

Η μεγάλη αυτή ημέρα πλησιάζει. Η δίκη του Αστέρη αναμένεται να φέρει την απόλυτη ανατροπή, στη σειρά Σασμός. Ένας άνθρωπος – κλειδί, θα ρίξει φως στην υπόθεση που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους πρωταγωνιστές.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Σασμός: Η Αργυρώ με άλλον στην δίκη του Αστέρη

Πράγματι, ο Αστέρης πήρε όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του Πέτρου Βρουλάκη. Η Σεμίνα γνωρίζει πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα και αποφασίζει να επιστρέψει στην Κρήτη, για να μιλήσει…

Η κατάθεσή της στις αρχές, θα αλλάξει τα δεδομένα. Η Σεμίνα ομολογεί όσα είδε εκείνη την φρικτή μέρα, στα χωράφια των Βρουλάκηδων. Αναφέρει τον καυγά, αναφέρει πως πρώτος ο Πέτρος έβγαλε το όπλο του, τονίζει πως ο Αστέρης θέλησε απλώς να αμυνθεί και πως κανένας τους δεν ήθελε να χυθεί αίμα εκείνη τη στιγμή.

Δείτε επίσης : Σασμός : Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν

Η Αργυρώ ακούει με προσοχή όσα εξηγεί η Σεμίνα. Ο έρωτάς της για τον Αστέρη δεν έχει σβήσει σύμφωνα με το youfly.com , όμως η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Η Αργυρώ έχει προχωρήσει τη ζωή της. Έχει γνωρίσει τον Σταύρο, έναν νεαρό, δυναμικό χαρακτήρα, που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά της.

Σασμός: Η Αργυρώ με άλλον στην δίκη του Αστέρη

Ο Σταύρος, τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ, της υπόσχεται πως θα την κάνει να ξεχάσει το τραγικό αυτό παρελθόν. Η ηρωίδα μας αφήνεται στην αγκαλιά του και ελπίζει να καταφέρει να πιστέψει ξανά στον έρωτα…

Δείτε επίσης : Σασμός: Η ιστορία του Άγγελου επαναλαμβάνεται

Ο Αστέρης, μόλις μάθει πως η αγαπημένη του έχει βρει άλλον, θα διαλυθεί. Σύμφωνα με τον Σπύρο Πετρουλάκη, στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Αργυρώ θα έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα με τον Σταύρο, όταν φτάσει η δίκη του Αστέρη, στη σειρά Σασμός…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close