Σασμος : Θοδώρα και αστυνόμος Χριστογιάννης έρχονται κοντά

Σασμός: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς Θοδώρα και αστυνόμος Χριστογιάννης έρχονται κοντά .

Θοδώρα μου Θοδώρα μου μέσα στην ίντριγκα είσαι βρε κορίτσι μου. Τα έκανες που τα έκανες ρόιδο με τον Πετρή, συνεχίζεις να τα κάνεις μην πω τώρα….

Σασμος : Θοδώρα και αστυνόμος Χριστογιάννης έρχονται κοντά

Ο αστυνόμος Χριστογιάννης και η Θεοδώρα έρχονται πολύ κοντά!
Η Θοδώρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη για τον Πέτρο. Για αυτό και όταν το έμαθε …γκρεμίστηκε. Πραγματικά γκρεμίστηκε. Συνειδητοποίησε πόσο πραγματικά αγάπησε τον Πέτρο και πόσο λάθος διαχειρίστηκε όλη την κατάσταση μαζί του.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Αργυρώ με άλλον στην δίκη του Αστέρη

Μετά από το θάνατο του Πετρή, τη Θοδώρα την πνίγουν οι τύψεις. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα αποκαλύψει ότι αυτή κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μεγάλο μπέρδεμα, αλλά είναι κάτι που γυρνάει στο μυαλό της.

Από τη στιγμή που πεθαίνει ο Πετρής και η Θοδώρα καταλαβαίνει το λάθος της, αλλάζει σαν άνθρωπος και αλλάζει και ο Γιώργης απέναντί της. Στην αρχή η Θοδώρα κατανοεί την αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργη και τη δέχεται γιατί έχει κάνει λάθος. Όμως από ένα σημείο και μετά που βλέπει ότι η αντιμετώπιση του Γιώργη, παραμένει ίδια χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη, είτε θετική είτε αρνητική. Δεν το ανέχεται άλλο και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεσπά  Μάνα πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό

Σασμος : Θοδώρα και αστυνόμος Χριστογιάννης έρχονται κοντά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ιστορία του Άγγελου επαναλαμβάνεται

Το πιο αναπάντεχο που συμβαίνει με όλη την κατάσταση είναι, πως ο Μανώλης και η Θοδώρα έρχονται κοντά, γιατί συνειδητοποιούν και οι δύο πως φταίνε για την κατάληξη του Πετρου.

Αλλά η δράση φέρνει και αντίδραση θεοδώρα. Η στάση σου μετά τον φόνο του Πετρή, ήταν απαράδεκτη. Φτάνει η ώρα να πληρώσει τις συνέπειες. Ο αστυνόμος Χριστογιάννης θα φέρει τα πάνω – κάτω και στη ζωή της Θεοδώρας.

Κάποια στιγμή θα αποκαλύψει και το ρόλο της Θεοδώρας στο θάνατο του Πέτρου. όπως σας έχουμε πει ο νέος αστυνόμος είναι πολύ έξυπνός και προσπαθεί να βρει την αλήθεια γύρω από τον φόνο του Στεφανή και ότι άλλο εμπλέκεται γύρω από αυτό.

Βασικά τον Μαθιό θέλει να κλείσει στην μπουζού, αλλά μέχρι να φτάσει εκεί, θα στείλει και 2-3 ακόμα. Η Θεοδώρα έκανε μια εγκληματική πράξη. Είπε ψέματα και με τον τρόπο της διέλυσε μια οικογένεια.

Σασμος : Θοδώρα και αστυνόμος Χριστογιάννης έρχονται κοντά

Δείτε επίσης : Σασμός : Ποιοι έρχονται ποιοι φεύγουν

Είναι έτοιμη να πληρώσει το τίμημα για τις πράξεις της; Πως θα αντιδράσει η Θοδώρα;

Τι άλλο ρόλο θα παίξει ο αστυνόμος στη ζωή της Θοδώρας;

Σασμος : Θοδώρα και αστυνόμος Χριστογιάννης έρχονται κοντά

Όσο πλησιάζει ο αστυνόμος Χριστογιάννης την Θεοδώρα θα δούμε σύμφωνα με το sports365.gr ότι κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Θα ξεπεράσουν την γραμμή της υπόθεσης που ερευνά ο αστυνόμος.

Ένας νέος έρωτας έρχεται να φέρει πολλές φουρτούνες στην σειρά;

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι μία κοπέλα σαν τη Θοδώρα δεν είναι ποτέ ουσιαστικά ευτυχισμένη, γιατί και η ίδια δεν γνωρίζει τι ζητάει από τη ζωή της.

Το σίγουρο είναι ότι θα μας απασχολήσει αρκετά, αυτή η νέα γνωριμία…

Δείτε επίσης : Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με την Καλλιόπη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close