Σασμός: Η Καλλιόπη θα κινήσει γη και ουρανό για το τέλος του Παύλου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη θα κινήσει γη και ουρανό για το τέλος του Παύλου.

Δες εδώ μια τρέλα που την έχει η γυναίκα…

Έξαλλη είναι η καπετάνισσα με την παρουσία του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού». Η χήρα του Βασίλη Σταματάκη που πέθανε στις φυλακές από τα χέρια «συνεργατών» του Παύλου θέλει να τον δει να εξαφανίζεται από το χωριό χωρίς καθυστέρηση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Σταύρος γίνονται θανάσιμοι εχθροί

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Κινδυνεύει η ζωή του Λευτέρη

Τέτοια είναι η μανία της εναντίον του που φτάνει στο σημείο να απειλήσει τη Μαρίνα μέσα στην εκκλησία. Για τους περισσότερους τηλεθεατές οι λόγοι της οργής της Καλλιόπης είναι μετρημένοι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα γίνονται φίλες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας νέος έρωτας ξεκινά για τον Νικηφόρο

Ο θάνατος του άνδρα της, η επίθεση στο σπίτι της και ο τραυματισμός του γιου της είναι επαρκής δικαιολογία. Όμως, ο φόβος της Καλλιόπης δεν αφορά σε αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν όσο στο τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν πάει ο νους σας ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο Αδερφός του Ευθύμη

Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος δίνει την ευχή του στην Μαρίνα και τον Αντώνη

Η καπετάνισσα, η οποία γνωρίζει ότι ο δολοφόνος του Στεγανή είναι ο Μαθιός, φοβάται τις αντιδράσεις του Νικηφόρου. Ξέρει πως ο γιος της Βασιλικής υποψιάζεται τον Παύλο ως τον δράστη της δολοφονίας του πατέρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα συνήγορος της Αργυρώς στη δίκη με τον Σταύρο

Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης καταδίδει τον Μαθιό

Τρέμει την στιγμή που θα αποφασίσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Κι αυτό διότι γνωρίζει πως μία κίνηση του Νικηφόρου θα υποχρεώσει τον Μανόλη να πει την αλήθεια και αυτή θα είναι μοιραία για τον Μαθιό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close