Σασμό-Καλλιόπη-Μαρίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη και η Μαρίνα γίνονται φίλες. 

Αυτό δεν πρέπει να το χάσει κανείς…

Μια καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στην Καλλιόπη και την Μαρίνα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός. Οι δυο γυναίκες μετά από πολύ καιρό θα συναντηθούν στην εκκλησία έχοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας νέος έρωτας ξεκινά για τον Νικηφόρο

Σασμός: Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν πάει ο νους σας ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο Αδερφός του Ευθύμη

Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό τους έχει αναστατώσει όλους πολύ. Όλοι τρέμουν για το τι μπορεί να συμβεί μετέπειτα καθώς από την πρώτη στιγμή ο σκοτεινός άνδρας έκανε γνωστό τον λόγω της επιστροφής του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος δίνει την ευχή του στην Μαρίνα και τον Αντώνη

Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα συνήγορος της Αργυρώς στη δίκη με τον Σταύρο

Η Καλλιόπη, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας στην σειρά Σασμός, θα προειδοποιήσει την Μαρίνα να στείλει τον Παύλο Βρουλάκη από εκεί που ήρθε καθώς αν μείνει στην Κρήτη το κακό θα είναι μεγάλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης καταδίδει τον Μαθιό

Σασμός: Η Μαρίνα είχε δώσει την εντολή θανάτου

Δείτε ακόμη Σασμος: Σε σόκ οι συμπεθέρες γιατί φουντώνει ο έρωτας Αστέρη- Αργυρώ

Οι δυο γυναίκες για πρώτη φορά ίσως θα μιλήσουν σε ήρεμους τόνους καθώς το θέμα της συζήτησης αυτή την φορά θα έχει να κάνει με την επιστροφή του Παυλή.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 25 , 26 , 27 , 28

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη

Θα εισακούσει η Μαρίνα όλα αυτά που θα της πει η Καλλιόπη, σύμφωνα με το youfly, για τον Παύλο, στην σειρά Σασμός ή όχι; Η συνέχεια προσεχώς στις οθόνες μας….

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο Δευτέρα 24/10/2022 έως  Πέμπτη 27/10/2022.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 21 στις 24/10/2022

Επεισόδιο 21

Δευτερά 

Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, την ίδια στιγμή που Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια. Δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν, όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο, και μία τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος σέρνει την Αργυρώ στα δικαστήρια για να πάρει το παιδί

Σασμός: Ο Σταύρος σέρνει την Αργυρώ στα δικαστήρια για να πάρει το παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πραγματική αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του

Η μυστηριώδης Νάντια εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει την Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 22 στις 25/10/2022

Επεισόδιο 22

Τρίτη 

Η Αργυρώ καταφέρνει και το σκάει απ’ τον Αστέρη, χωρίς αυτός να αντιληφθεί την παρουσία της στο σπιτάκι. Αργότερα, όμως, έχει να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια του Σταύρου, για την εξαφάνισή της όλη τη μέρα.  Ο Νικηφόρος φτάνει στο χωρισμό με την Τζένη, ενώ ο Μαθιός προτείνει στην Βασιλική να παντρευτούν σε τρεις μέρες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παπά Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα

Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί να αποτρέψει την Στέλλα από την εμπλοκή της με τον Ευθύμη, ο οποίος, παράλληλα, καταστρώνει τις παρανομίες του, ενώ το βράδυ γνωρίζει τον Μανόλη και του προτείνει να δουλέψει γι’ αυτόν.

Δείτε ακόμη Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αρνείται να παντρέψει Βασιλική-Μαθιό

Ο Λευτέρης δημιουργεί μια ψεύτικη ιστορία για να δικαιολογήσει στην Θοδώρα τις δύο ταυτότητες και καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο, που τον κατηγορεί για προδοσία.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 23 στις 26/10/2022

Επεισόδιο 23

Τετάρτη 

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος…

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης λέει στον Πάπα για το φόνο του Στεφάνη και αυτός αρρωσταίνει

Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης υποψιάζεται τον Ευθύμη για την έφοδο του Αντώνη

Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον θείο τον προστάτη που έψαχνε… Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται… μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 24 στις 27/10/2022

Επεισόδιο 24

Πέμπτη 

Η έφοδος του Αντώνη στα φορτηγά του Λευτέρη αποβαίνει άκαρπη, αφού δεν βρίσκουν όπλα στα κιβώτια. Το επόμενο πρωί, ο Λευτέρης έρχεται αντιμέτωπος με τις υποψίες του Ευθύμη. Η Αιμιλία εμφανίζεται στο χωριό μετά από πολλά χρόνια και επισκέπτεται τον Παύλο, την Μαρίνα και την γιαγιά, δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τέσσερις γάμοι της σειράς

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος που θα βαφτεί με αίμα

Λίγο αργότερα η Μαρίνα κι η γιαγιά κατηγορούν ευθέως τον Παύλο για το φόνο του Κώστα. Δημιουργείται ένταση για ακόμα μια φορά μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου, ενώ ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του, πως φεύγει απ’ το νησί. Ο Παύλος δέχεται επίθεση απ’ το Μαθιό, που τον απειλεί με όπλο. Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close