Σασμός-Αργυρώ-Σταύρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ και ο Σταύρος γίνονται θανάσιμοι εχθροί.

ΝΑΙΙΙΙ….ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ #ΑΑ

Η κατάσταση στον Σασμό ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Σταύρο φαίνεται ότι ξεφεύγει. Το ζευγάρι όχι μόνο απομακρύνεται αλλά πλέον τα πράγματα είναι οριακά, αφού ο Σταύρος δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τον μικρό Πετρή.

Στον Σασμό είναι δεδομένο το διαζύγιο ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ έχει απομακρυνθεί τελείως από εκείνον και παρά τις προσπάθειές του, το χάσμα όλο και μεγαλώνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Κινδυνεύει η ζωή του Λευτέρη

Σασμός: Ο Σταύρος σέρνει την Αργυρώ στα δικαστήρια για να πάρει το παιδί

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα γίνονται φίλες

Καταλαβαίνει ότι στην καρδιά της Αργυρώς υπάρχει μόνο ένας άνδρας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αστέρη. Η αγάπη μπορεί να έγινε μίσος αλλά όσο περνάει ο καιρός η Αργυρώ συνειδητοποιεί ότι μόνο στο πλευρό του Σταματάκη θα βρει την πραγματική ευτυχία.

Ο Σταύρος χωρίζει από την Αργυρώ, φεύγει από την Κρήτη για να επιστρέψει στο σπίτι του στα Γιάννενα, αλλά πρώτα ρίχνει τη βόμβα που προκαλεί σεισμό στους Βρουλάκηδες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας νέος έρωτας ξεκινά για τον Νικηφόρο

Δείτε ακόμη Σασμός: Δεν πάει ο νους σας ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι ο Αδερφός του Ευθύμη

Αυτό, που δεν περίμενε με τίποτα η Βρουλάκη όμως είναι η εξέλιξη, που θα έχουν για το ποιος εν τέλει θα κρατήσει τον μικρό Πετρή. Ο Σταύρος της ανακοινώνει, πως έχει δεθεί μαζί του και πως θέλει να τον πάρει μαζί του, ρισκάροντας ακόμα και να την πάει δικαστικά για το ζήτημα.

Η Αργυρώ παθαίνει σοκ βλέποντας ότι ο Σταύρος είναι ανένδοτος. Της ζητάει να τον ακολουθήσει στα Γιάννενα και να αφήσει πίσω της για πάντα την Κρήτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος δίνει την ευχή του στην Μαρίνα και τον Αντώνη

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα συνήγορος της Αργυρώς στη δίκη με τον Σταύρο

Εκείνη όμως δεν μπορεί να το δεχθεί. Του λέει ότι θα είναι σαν ήττα για εκείνη να φύγει πάλι από το νησί της και ο Σταύρος της απαντά ότι δεν μπορεί να αποφασίζει εκείνη και αυτός μόνο να δέχεται τις αποφάσεις της,.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης καταδίδει τον Μαθιό

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμος: Σε σόκ οι συμπεθέρες γιατί φουντώνει ο έρωτας Αστέρη- Αργυρώ

Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη θα προσπαθήσουν να συνετίσουν το ζευγάρι, όμως θα είναι μάταιο. Ο Σταύρος θέλει να φύγει από την Κρήτη, αλλά, φυσικά, όχι μόνος του! Γι’ αυτό και δεν κάνει πίσω στο θέμα του Πετρή.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 25 , 26 , 27 , 28

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη

Η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δεν σκέφτεται τη ζωή της χωρίς το παιδί της. Από την άλλη δεν θέλει να φύγει από τη Κρήτη. Έτσι αποφασίζει να πάει σε δικηγόρο. Και όχι κάπου τυχαία. Θα ζητήσει από τη Στέλλα να αναλάβει την υπόθεση. Ποια θα είναι η αντίδραση της τελευταίας;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close