Σασμός-Σταύρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταύρος μαθαίνει ότι ο Αστέρης τον δούλευε και έρχονται αντιμέτωποι. 

Εμ Αστέρη μου, το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Ως πότε δεν θα σας έπαιρνε χαμπάρι κανείς στην Κρήτη;

Δείτε ακόμα Σασμός: To Μέλλον του Μανώλη μετά την προδοσία θα είναι τραγικό

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της Άσπας στο Β κύκλο

Ο Αστέρης τον τελευταίο καιρό έχει πλησιάσει φιλικά τον Σταύρο. Του συστήθηκε ως Χρήστος και το έκανε αυτό, διότι ήθελε να μαθαίνει νέα για την ζωή της Αργυρώς. Μπορεί ο Αστέρης να πληγωνόταν όταν άκουγε τις ερωτικές ιστορίες του Σταύρου με την Αργυρώ, όμως ο Σταύρος οφείλουμε να παραδεχτούμε πως θα πληγωθεί περισσότερο.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική ουρλιάζει-Πες μου ότι δεν το έκανες εσύ

Διότι στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, ο Σταύρος θα μάθει τυχαία όλη την αλήθεια για τον…Χρήστο. Θα μάθει πως ο καλύτερος του φίλος στην Κρήτη και μάλιστα ο μόνος άνθρωπος εκτός της Αργυρώς και τη οικογένειάς της, που εμπιστευόταν στην Κρήτη, στην πραγματικότητα ήταν ο ερωτικός του αντίζηλος.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι εφιάλτες του Μανώλη

Για τον Σταύρο το σοκ θα είναι μεγάλο. Είχε δεθεί με τον Αστέρη και δεν μπορεί να δεχτεί πως όλα όσα πίστεψε για την φιλία τους τον τελευταίο καιρό ήταν ψέμα. Ότι ο πρώτος φίλος που έκανε στο νησί στην πραγματικότητα πήγε να του την φέρει με τέτοιο τρόπο.

Θα δούμε τον Σταύρο σε έξαλλη κατάσταση να μην μπορεί να συγκρατήσει τα λόγια του. Δεν διστάζει να βρει από κοντά τον Αστέρη. Φωνάζει πως τον εμπιστεύτηκε, πως του άνοιξε την καρδιά του με τον Αστέρη να τον κοιτάζει με χαμηλωμένο βλέμμα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι εξελίξεις των ηρώων στο β’ κύκλο

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 171 , 172 , 173 , 174 , 175

Όταν ο Σταύρος πει στον Αστέρη ότι οτιδήποτε και να κάνει η Αργυρώ με τον Σταύρο είναι παντρεμένη, τα μάτια του Αστέρη βγάζουν σπίθες. Προσπαθεί να μην απαντήσει, διότι ξέρει πως ήδη τον έχει πληγώσει αρκετά, όμως μέσα του θα κάνει ότι μπορεί για να βγάλει ψεύτη τον Σταύρο.

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close