Σασμός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε την Βασιλική να ουρλιάζει- Πες μου ότι δεν το έκανες εσύ. 

Αχ βρε Βασιλική μου…τι βασανισμένο πλάσμα είσαι εσύ από την αρχή του κύκλου; Βρε σεναριογράφοι, λίγη ευτυχία δεν αξίζει και στην Βασιλική;;;

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι εξελίξεις των ηρώων στο β’ κύκλο

Οι θαυμαστές της σειράς, περιμένουν πως και πως να δουν το επεισόδιο όπου ο Μαθιός και η Βασιλική θα ανέβουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ημέρα του γάμου ξημερώνει και οι Σταματάκηδες γιορτάζουν. Η Βασιλική, λάμπει μέσα στο λευκό νυφικό της και ο Μαθιός είναι πιο όμορφος από ποτέ με την παραδοσιακή στολή του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο τέλος ξυρίζουν τον Μαθιό

Σασμός-Μαθιός-

Κι ενώ όλος ο κόσμος περιμένει αυτόν τον γάμο, στον Σασμό φυσικά και θα έρθει η ανατροπή. Ο Κώστας τυφλωμένος από το μίσος του, σφάζει τον Άγγελο. Λίγες ώρες μετά η Άσπα τον βρίσκει πνιγμένο στο ίδιο του το αίμα και ξεκινάει να φωνάζει βοήθεια σε έξαλλη κατάσταση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της Μαρίνας και του Αντώνη

Ο Μανώλης, τυχαίνει να περνάει από εκεί και όταν βλέπει τον Άγγελο σε αυτήν την κατάσταση, το μυαλό του πάει κατευθείαν στον Μαθιό. Ξέρει ότι ο Μαθιός και η Καλλιόπη έχουν άσχημη κόντρα για τα περιουσιακά με τον Άγγελο και ξέρει ότι ο Μαθιός λίγες μέρες πριν είχε επιτεθεί στον Άγγελο.

Σασμός-Μαθιός-Μανώλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μανώλης και Μαθιός σε μία σφοδρή σύγκρουση

Ξαφνικά τον πνίγει το άδικο. Θεωρεί ότι ο Μαθιός μετά την δολοφονία του Στεφανή έχει χάσει τον έλεγχο και πάει αμέσως να τον καταδώσει στην αστυνομία. Ενώ λοιπόν ο Μαθιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, αστυνομικοί από το Ρέθυμνο περικυκλώνουν την εκκλησία και περνούν χειροπέδες στον Μαθιό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός-Μαθιός-

Η Βασιλική τα χάνει όταν ακούει τις κατηγορίες. Έξαλλη και κλαίγοντας του ουρλιάζει αν το έκανε όντως αυτό. Ο Μαθιός μένει παγωμένος. Την κοιτάζει στα μάτια και δεν μιλάει, κάτι που δείχνει στην Βασιλική ότι είναι ένοχος.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 171 , 172 , 173 , 174 , 175

Στην πραγματικότητα ο Μαθιός θεωρεί ότι ακόμη κι αν συλληφθεί για έναν φόνο που δεν έχει κάνει, θα βρει την λύτρωση για τον φόνο του Στεφανή. Ξεχνά όμως ότι με αυτόν τον τρόπο η Βασιλική και ο Νικηφόρος θα φύγουν για πάντα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό θα είναι το μέλλον του Αστέρη και της Αργυρώς στο Β κύκλο

Σασμός-Βασιλική-

Ο πρώτος κύκλος της σειράς βρίσκει τον Μαθιό πίσω από τα κάγκελα, την Βασιλική καταρρακωμένη και τον Νικηφόρο να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς τους πάντες. Θα τους δούμε και πάλι σαν οικογένεια από τον δεύτερο κύκλο, όταν τελικά αποδειχτεί η αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Άγγελου;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close