Σασμός: Οι γιατροί δεν αφήνουν τον Αστέρη να κάνει την επέμβαση

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού οι γιατροί δεν αφήνουν τον Αστέρη να κάνει την επέμβαση.

Ρε σεναριογράφοι, θα μας βγάλετε την ψυχή μέχρι να γίνει η μεταμόσχευση;

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει ότι ο Αστέρης τον δούλευε και έρχονται αντιμέτωποι

Η Αργυρώ, όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια στον σασμό, πέφτει όλο και περισσότερο τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Στο πλευρό της, οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο και να την πείσουν πως όλα θα πάνε καλά, αν και μέσα τους όσο περνάει ο καιρός και ο δότης δεν βρίσκεται, οι ελπίδες λιγοστεύουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα και η Αργυρώ διακοπές μαζί με τους συντρόφους τους

Σασμός-Αργυρώ-

Η οικογένεια Βρουλάκη έχει βυθιστεί στο άγχος και στην θλίψη αφού δεν μπορούν να διανοηθούν την ζωή τους χωρίς την Αργυρώ και τα νέα που μαθαίνουν σχετικά με την μεταμόσχευση, είναι συνεχώς δυσάρεστα. Συμβατός δότης ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: To Μέλλον του Μανώλη μετά την προδοσία θα είναι τραγικό

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Όμως ο Αστέρης, σύμφωνα με τις εξετάσεις των γιατρών είναι συμβατός δότης. Απλά κανείς ακόμη δεν το γνωρίζει. Και ενώ το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως αυτήν την μεταμόσχευση για να σταματήσουν οι περιπέτειες της Αργυρώς, το σενάριο έρχεται να ανατρέψει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον της Άσπας στο Β κύκλο

Σασμός-Αργυρώ-

Οι γιατροί πληροφορούν τον Αστέρη πως μπορεί να είναι συμβατός, όμως αν συνεχίσει να θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην επέμβαση. Ο Αστέρης τους θερμοπαρακαλεί να κάνουν μία παράβλεψη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική ουρλιάζει-Πες μου ότι δεν το έκανες εσύ

Σασμός-Αστέρης-

Τους εξηγεί πως η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη και πως αν μάθει για τον υποψήφιο δότη δεν θα θελήσει να προχωρήσει στην επέμβαση. Θα καταφέρει να τους πείσει ή θα αναγκαστεί να αποκαλύψει την ταυτότητά του, ρισκάροντας να τιναχτούν όλες οι διαδικασίες στον αέρα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close