Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Σταύρος θα πει στην Μαρίνα πως “η κoρη σου δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου”. 

Τώρα το πήρες χαμπάρι εσύ; Πουλιά στον αέρα πιάνεις, όχι αστεία…

Δείτε ακόμα Σασμός: Γάμoς για Αργυρώ Αστέρη

Η Αργυρώ με τον Σταύρο, από την στιγμή που επέστρεψαν στην Κρήτη αντιμετωπίζουν προβλήματα με την σχέση τους. Η Αργυρώ συναντά συνεχώς τον Αστέρη τυχαία στον δρόμο και όσο κι αν θέλει να τον βγάλει από το μυαλό της δεν μπορεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα μαθαίνει το μυστικό της Αργυρώς στον αρραβώνα της

Σασμός-Σταύρος-Αστέρης-

Στο μεταξύ η υγεία της δεν είναι σε καλή κατάσταση αφού η νεαρή κοπέλα ξεκινά να νιώθει παράξενες αδιαθεσίες και γνωρίζει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μην θέλοντας να ανησυχήσει κανέναν δεν μπορεί να μοιραστεί με κανέναν τις ανησυχίες της σχετικά με αυτό ενώ φυσικά για τον Αστέρη δεν παραδέχεται ούτε στον εαυτό της την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή δότρια και καταρρέει

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Όλη αυτή η σωματική αλλά και ψυχολογική πίεση κάνει την Αργυρώ απότομη και απόμακρη προς τον Σταύρο. Ο Σταύρος αρχικά προσπαθεί να δείξει κατανόηση διότι ξέρει πως η Κρήτη κρύβει πολλές δυσάρεστες αναμνήσεις για την Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης υπεύθυνος για τον φόνο του Άγγελου;

Σασμός-Αργυρώ-Άσπα-

Όμως τα πράγματα όσο περνά ο καιρός γίνονται και χειρότερα κι έτσι ο Σταύρος αποφασίζει να μιλήσει αγανακτισμένος στην πεθερά του, την Μαρίνα. Της λέει πως η Αργυρώ δεν τον θέλει πια και δεν είναι ερωτευμένη μαζί του και δεν ξέρει τι να κάνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος λέει την αλήθεια στον Αστέρη για το μωρό

Σασμός-Αργυρώ-Μαρίνα-

Η Μαρίνα ταράζεται πολύ από αυτή την συζήτηση και έξαλλη πιάνει την Αργυρώ για να της ζητήσει τον λόγο. Η Αργυρώ δεν της δίνει κάποια ξεκάθαρη απάντηση αλλά η Μαρίνα ξέρει ότι η κoρη της είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Αστέρη. Θα κάνει κάτι για να εμποδίσει αυτή την σχέση; Θα δούμε στην συνέχεια.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close