Σασμός: Νικηφόρος και Αντώνης σε σκληρό τετ α τετ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε Νικηφόρο και  Αντώνη σε σκληρό τετ α τετ.

Πρέπει να έβαλαν πολύ φαντασία ο Μαθιός και η Βασιλική για να βγάλουν τέτοιο…βλαστάρι.

Η εξομολόγηση του Αμερικάνου ανοίγει και πάλι το φάκελο της δολοφονίας Στεφανή. “Σου το είχα πει Αντώνη, δεν κρυβόταν ο Αμερικάνος πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή. Δεν με άκουσες. Τι δουλειά έχει ο συγχωρεμένος με τον άντρα Βασιλικής; Ποτέ δεν είχαν παρέδωσε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Σασμός-Αντώνης-

Όλα ήταν φτιαχτά δημιουργήματα του Αμερικάνου για να μπει στη φυλακή και να γλιτώσει από τα τσιράκια του Καραπάνου.“, του λέει η Ντίνα ενώπιον του Γεράσιμου και ο Αντώνης είναι σκεπτικός.

Ντίνα δεν μπορούσαμε να μην τον συλλάβουμε ήρθε και μας είπε ότι φταίει για όλα και τα λόγια του είχαν μία βάση. Τι ήθελες να κάνω;” ρωτά και η Ντίνα του απαντά πως απλά εξυπηρετούσε κάποιους σκοπούς και όφειλε να γνωρίζει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Φινάλε πρώτου κύκλου με γάμο Βασιλικής και Μαθιού

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Για μία ακόμα φορά είναι σκληρή μαζί του ο φάκελος με το όνομα Στεφανής Σταματάκης ανοίγει ξανά ενώ παράλληλα τα στόματα εκείνων που σπεύδουν να κουτσομπολεύουν τις νέες εξελίξεις. Τα νέα για την τελευταία ομολογία του Αμερικάνου φτάνουν φυσικά και στα αυτιά του Μαθιού που αρχίζει να ανησυχεί για το μέλλον του.

Περισσότερο από όλους όμως θα ανησυχήσει η Καλλιόπη που αισθάνεται πως ίσως το τέλος του γιου της να πλησιάζει. “Μάτια μου εγώ είμαι εδώ. Κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Κανένας Φραγκιαδάκης δεν θα τολμήσει να σε πάρει από μένα. Μην ανησυχείς.” τον διαβεβαιώνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον Αστέρη

Ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τα καλά. Η ανατροπή στην δολοφονία του Στεφανή κάνει το χωριό να κουτσομπολεύει και η Βασιλική με τον Νικηφόρο έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος.

Σασμός-Μαθιός-

Ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στον Μαθιό που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει για μία ακόμη φορά ο Μανώλης βρίσκεται μπροστά σε διλήμματα και η πίεση της Κλαίρης θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρη θα με πεθάνεις

Πρέπει να μιλήσεις τώρα ή ποτέ. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, όμως εσύ συνεχίζεις να καλύπτεις έναν άνθρωπο που είναι δολοφόνος.” του επισημαίνει ξ Κλαίρη και ο Μανώλης δεν έχει λόγια να πει πως έχει άδικο.

Σασμός-Μανώλης-

Αν δεν μιλήσεις τώρα -κάτι που οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου- εμένα να με ξεχάσεις. Χωρίζουμε δεν γίνεται να ζήσω στο σκοτάδι εξαιτίας εκείνου του ανθρώπου του.” του λέει. Από την άλλη ο Αντώνης εξομολογείται στο Γεράσιμο τις υποψίες του, εκείνος όμως καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια.

Ο Νικηφόρος στο γραφείο του Φραγκιαδάκη

Δύο μερόνυχτα έχει να κοιμηθεί ο Νικηφόρος. Από τη στιγμή που μαθαίνει πως ο φάκελος για τη δολοφονία του πατέρα του άνοιξε ξανά. Η Βασιλική πάγωσε ξανά στο άκουσμα του νέου από τον Αντώνη Φραγκιαδάκη και εκείνος θεώρησε πως θα έπρεπε να μιλήσει με τον ίδιο για να καταλάβει  από ποιο σημείο ξεκινούν και πάλι οι έρευνες.

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα θα παρανομήσει για τον Καραπάνο

Νομίζαμε αστυνόμε, πως έχουν πάρει τις απαντήσεις που έπρεπε για το θάνατο του πατέρα μου όμως τα δεδομένα μάλλον αλλάζουν και εγώ και η μητέρα μου από τη στιγμή που της τηλεφώνησες και της είπες για την τραγική εξέλιξη νιώθουμε ότι γυρίσαμε και πάλι στο σημείο μηδέν.

Μέχρι πότε λοιπόν θα τριγυρνάει εκεί έξω μόνος του ο φονιάς του πατέρα μου;” του φωνάζει μέσα στο γραφείο του και η Ντίνα τον παρακαλεί να ρίξει για λίγο τους τόνους. Ο Νικηφόρος απαιτεί να μάθει γιατί τόσο καιρό είχαν καθησυχαστεί ότι ο ένοχος ήταν στη φυλακή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μπαμπάς της Στέλλας δέχεται για γαμπρό το Γεράσιμο

Ο Αντώνης δεν έχει καμία απάντηση να του δώσει. Το μόνο που τελικά του λέει είναι ότι δεν θα αργήσει να οδηγηθεί στα βήματα του πραγματικού δολοφόνου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close