Σασμός: Η Σεμίνα λέει ψέματα για το φόνο του Πέτρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς Η Σεμίνα δεν λέει την Αλήθεια στην Αργυρώ για το φόνο

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δίνει απαντήσεις για την πορεία της σειράς.

Σασμός: Η Σεμίνα λέει ψέματα για το φόνο του Πέτρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη, η Αργυρώ της δημοφιλούς σειράς του Alpha, «Σασμός», μίλησε σήμερα το πρωϊ , Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στη σειρά, που τερματίζει πρώτη καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης, οι εξελίξεις τρέχουν κι όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα.

Σασμός: Η Σεμίνα λέει ψέματα για το φόνο του Πέτρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτή είναι η τιμωρία της Καλλιόπης

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς , μετά το θάνατο του Πετρή η Σεμίνα, η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφωνεί στην Αργυρώ αλλά…. «δεν θα της πει ακόμη πώς έγινε ο φόνος του Πετρή». Ωστόσο… δεν θα αφήσει την Αργυρώ για πολύ στην άγνοια.

Σασμός: Η Σεμίνα λέει ψέματα για το φόνο του Πέτρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για την Ανθούλα και το Μάρκο

Όταν μάθει την αλήθεια η Αργυρώ για τον φόνο του Πετρή, πώς θα αντιμετωπίσει τον Αστέρη; Θα μπορέσει να τον ξαναδεί ερωτικά; «Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι πολύ φρέσκο το συμβάν. Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή η Αργυρώ έχει οργή και μίσος για τον Αστέρη. Δεν τρέφει ερωτικά συναισθήματα απέναντι του…» απαντά η πρωταγωνίστρια. Όμως και η σχέση του Άγγελου με τη Στέλλα θα επηρεαστεί από το γεγονός.

«Με αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχτούν. Αλλά κάποιες θα ξαναβρούν τα πατήματά τους… Η Μαρίνα με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη θα πάνε καλά… Κι η γιαγιά Ειρήνη καλά θα είναι…» σύμφωνα με την ίδια. Όσο για τα spoilers που κυκλοφορούν σε σχέση με πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς… «διάβασα ότι η Αργυρώ θα μείνει έγκυος αλλά όχι στο σενάριο».

Σασμός: Η Σεμίνα λέει ψέματα για το φόνο του Πέτρη

Η Αργυρώ θα ζητήσει εκδίκηση; Θα γίνει τιμωρός;

«Θα της βγει η ανάγκη για εκδίκηση αλλά δεν θα το τραβήξει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο γι αυτό που συνέβη στον Πετρή». Η καπετάνισσα θα πληρώσει για τις πράξεις της; «Δεν βάζει μυαλό…»! Και ο Άγγελος… «μάλλον είναι αδελφός μου. Αλλά δεν ξέρω από πού θα το μάθουμε…» καταλήγει.

 

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Αργυρώ μαραζώνει

Σασμός - Αργυρώ-

Η Σεμίνα δεν λέει την Αλήθεια στην Αργυρώ για το φόνο

Επίσης όσο αναφορά το τηλεφώνημα που θα δεχθεί από την Σεμίνα στο σημερινό επεισόδιο, είπε πως δεν θα της πει την πλήρη αλήθεια για το φονικό του Πετρή. Ποιες θα είναι άραγε οι σχέσεις των δυο γυναικών στο μέλλον της σειράς;

Σασμός - Σεμίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 83 , 84 , 85 , 86

Τέλος, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Αστέρη και την εξέλιξή της μέσα στην ιστορία, λέγοντας πως η Αργυρώ την παρούσα φάση δεν έχει ερωτικά αισθήματα για τον συγκεκριμένο ήρωα καθώς την κυριεύει μόνο η οργή και το μίσος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close