Σασμός: Η Καλλιόπη έστειλε στο θάνατο τη Ανθούλα

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα αποκαλυφθεί, όλη η αλήθεια για την Ανθούλα και το Μάρκο

Η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης πλησιάζει. Ο Άγγελος μαθαίνει την πικρή και σκοτεινή αλήθεια για τους γονείς του, με την οργή να τον κυριεύει. Ο Μάρκος και η Ανθούλα είχαν αγνό και πολύ όμορφο έρωτα, στη σειρά Σασμός. Έναν έρωτα που διέλυσε η Καλλιόπη, φτάνοντας την Ανθούλα ακόμη και στον θάνατο.

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Αργυρώ πάει στη φυλακή και καταριέται τον Αστέρη

Σασμός - Άγγελος-

Δείτε επίσης: Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Ο Άγγελος δε θα αργήσει να ανακαλύψει πως η αγαπημένη του “θεία” έλεγε τόσα ψέματα. Θα ζητήσει παρηγοριά στους Βρουλάκηδες, με την γιαγιά Ειρήνη να αποκαλύπτει το έγκλημά της στον αγαπημένο της εγγονό.

Σασμός -Καλλιόπη-

Τί συνέβη με τον Μάρκο και την Ανθούλα και ποια είναι η αλήθεια; Πότε γεννήθηκε ο Άγγελος και πως σχετίζεται με αυτή την ιστορία η Μαρίνα;

Όλη η αλήθεια για την Ανθούλα και το Μάρκο

Σασμός: Η Καλλιόπη έστειλε στο θάνατο τη Ανθούλα

Δείτε ακόμη Σασμός : Η Χαρίκλεια ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην Ανθούλα

Οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες είχαν χρόνια βεντέτα, λόγω των χωραφιών. Ωστόσο, η βεντέτα αυτή είχε σβήσει, μέχρι να ξανά φουντώσει με τον θάνατο του Μάρκου Βρουλάκη. Εκείνος ερωτεύτηκε παράφορα την Ανθούλα, την αδελφή του Σταματάκη και της υποσχέθηκε να ζήσουν μαζί.

Μόλις η Καλλιόπη έμαθε την αλήθεια, έστειλε την Ανθούλα στην Αθήνα, έγκυο. Ο Μάρκος νόμιζε πως η γυναίκα της ζωής του τον εγκατέλειψε, για να ζήσει τη ζωή που πάντα ήθελε στην πρωτεύουσα. Τα γράμματα που του έγραφε εκείνη δεν έφτασαν ποτέ, εξαιτίας της Καλλιόπης, αλλά και της γιαγιάς Ειρήνης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Σασμός: Η Καλλιόπη έστειλε στο θάνατο τη Ανθούλα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 83 , 84 , 85 , 86

Ο Μάρκος δεν έμαθε ποτέ πως η Ανθούλα ήταν έγκυος σύμφωνα με το youfly.com  , στη σειρά Σασμός. Έτσι, μετά από λίγο καιρό, γνώρισε και αρραβωνιάστηκε την Μαρίνα, παραδομένος, πια σε έναν άλλον έρωτα. Η Ανθούλα, δεν είχε ιδέα.

Σασμός-Καλλιόπη - Ανθούλα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Πετρή

Ήταν κλεισμένη στην κλινική και υπέφερε που δεν είχε απάντηση από τον καλό της, επί χρόνια. Νόμιζε πως είχε απαρνηθεί κι εκείνη και το παιδί. Άρχισε να χάνει το μυαλό της. Μια μέρα, αυτοκτόνησε…

Σασμός: Η Καλλιόπη έστειλε στο θάνατο τη Ανθούλα

Ο Μάρκος και η Ανθούλα έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, στη σειρά Σασμός. Μόνο που το τέλος ήταν άσχημο και βασανιστικό και για τους δύο… Οι ένοχοι για όλο αυτό ήταν η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close