Σασμός: Τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια  της αγαπημένης σειράς Σασμός, ο Αστέρης μετά το φόνο του Πέτρου βρίσκεται στη φυλακή δείτε εδώ οι τύψεις και οι ενοχές για το κακό που προκάλεσε άθελά του τον βασανίζουν κάθε μέρα, μετατρέποντάς τον σε σκιά του εαυτού του. Κάθε του σκέψη ,είναι γύρω από την Αργυρώ η οποία είναι επίσης απαρηγόρητη. Και θα πάρει μια απόφαση να φύγει με τη μητέρα της από την Κρήτη δείτε εδώ.

Δείτε εδώ Σασμός: Αυτή είναι η τιμωρία της Καλλιόπης

Σασμός: Τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για την Ανθούλα και το Μάρκο

Η Καλλιόπη θα μάθει για τη μεταγωγή του Αστέρη  από τη φυλακή στα δικαστήρια. Ο ανιψιός της που είναι στην αστυνομία, την ενημέρωνει για τα πάντα. Ετσι και τώρα της λέει ότι ο Αστέρης θα μεταφερθεί. Η Καλλιόπη ετοιμάζει ολόκληρο σχέδιο για να αποδράσει ο μικρός της γιος, για να μη φτάσει ποτέ στο δικαστήριο και να μην καταδικαστεί.

Οργανώνει την ομάδα η οποία θα σταματήσει το αυτοκίνητο της αστυνομίας με όπλα και θα πάρει τον γιο της από την κλούβα. Στη συνέχεια έχει βρει ήδη που θα τον κρύψει ώστε να μην τον βρει κανείς. Το σχέδιο της Καλλιόπης το μαθαίνει ο Mαθιός ,ο οποίος κρυφά ενημερώνει την αστυνομία και καρφώνει ότι επίκειται απόδραση του Αστέρη Σταματάκη. Έχουν στήσει μπλόκο στην κλούβα! θα σας χτυπήσουν για να τον πάρουν από τα χέρια σας τους λέει.

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Σταύρος είναι ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Σασμός: Τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή

Τους εξηγεί μάλιστα το σχέδιο και ενώ όλα είναι έτοιμα και το καρτέρι έχει στηθεί στο δρόμο που θα περνούσε ο Αστέρης , η αστυνομία αλλάζει διαδρομή και ο Αστέρης καταδικάζεται.

Σασμός: Τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα και η Καλλιόπη μετά το θάνατο του Πετρή

Η Καλλιόπη τον επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία ορκίζοντας, ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι της, για να τον βγάλει από τη φυλακή. Έχε μου εμπιστοσύνη και σύντομα θα είσαι πάλι ελεύθερος του λέει. Η Καλλιόπη σπαράζει η καρδιά της που ο γιος της είναι φυλακή και κάνει τα πάντα για να τον βγάλει. Μάλιστα δικηγόρος του μπαίνει η Στέλλα, για να τον υπερασπιστεί.

Τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του τηλεθεατή, Oι φουρτούνες όμως για τον Aστέρη δεν έχουν τελειωμό.  Εκτός από τις μαύρες σκέψεις που τον στοιχειώνουν, κάποιοι από τους συγκρατούμενούς του, του κάνουν τη ζωή δύσκολη .Oι καυγάδες  είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο με τον Αστέρη να προσπαθεί να μείνει μακριά από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Νιώθει φοβισμένος και δεν θέλει μπλεξίματα.

Σασμός: Αυτή είναι η τιμωρία της Καλλιόπης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μένει έγκυος

Ο αρχηγός αυτής της συμμορίας δίνει εντολή να βγάλουν τον Αστέρη από τη μέση. Τον έχει βάλει στο μάτι και δεν θέλει να τον αφήσει να ζήσει. Έτσι  μία μέρα όταν  Αστέρης κάνει μπάνιο στις μπανιέρες των φυλακών, δέχεται μία μαχαιριά ξαφνικά και απροοιδοποιήτα.

θα σε σφάξουμε του  λέει. Θα σε σκοτώσω δεν θα μείνεις ζωντανός. Ο Αστέρης σωριάζεται αιμόφυρτος με τους γιατρούς των φυλακών να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Θα τα καταφέρουν άραγε πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ και η Καλλιόπη όταν το μάθουν αυτό;

Βλάσης Καραπάνος . Ο ισοβίτης που θα σταθεί δίπλα στον Αστέρη.

Σασμός: Τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 83 , 84 , 85 , 86

Ο Βλάσης Καραπάνος,είναι αφεντικό του υποκόσμου με δύναμη και αυτοπεποίθηση.  Βίαιος, σκληρός, αδίστακτος με στυλ αλλά και μία βαθιά αίσθηση του δικαίου .Το δίκαιο όπως εκείνος το αντιλαμβάνεται το ορίζει και το εφαρμόζει.  Είμαι ο δικαστής, οι ένορκοι και ο δήμιος!  3 σε 1 . Για να αποφεύγουμε τη γραφειοκρατία, τα λάθη και τις καθυστερήσεις δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV 24 στη φυλακή ελέγχει μία ομάδα σκληρών κρατουμένων αλλά και το διευθυντή της φυλακής.  Από το τηλέφωνο, ελέγχει και διοικεί μέσω των ανθρώπων του, όλη τη νυχτερινή ζωή του Ρεθύμνου . Άνθρωπος με κρυμμένες ευαισθησίες, που κινείται άνετα και απρόβλεπτα από το καλό στο απόλυτο κακό .

Σασμός: Τα μαρτύρια του Αστέρη στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός : Αντώνης και Μαθιός είναι αδέρφια

Το μεγάλο του τραύμα, είναι η απόρριψη από τον γιο του, ο οποίος υπό την επιρροή της  πρώην γυναίκα του Καραπάνου, τον έχει απαρνηθεί.  Αρνείται να τον δει , να πάρει οτιδήποτε από εκείνον. Μέχρι που έχει αλλάξει και το όνομα του . Κάθε προσπάθεια επικοινωνίας εκ μέρους του, καταλήγει σε μία νέα απόρριψη.  Αυτός ο άνθρωπος, θα έρθει κοντά με τον Αστέρη θα τον πάρει υπό την προστασία του μέσα στη φυλακή και θα τον νιώσει σαν το γιο που έχασε . Από την άλλη, ο Αστέρης θα βρει έναν άνθρωπο, να ανοίξει την καρδιά του.  Η σχέση τους δεν θα αργήσει να γίνει βαθιά και αληθινή.

Πως θα βοηθήσει τον Αστέρη στη σχέση του με την Αργυρώ;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close