Σασμός-Νικηφόρος-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού.

Τώρα μπλέξαμε…

Τον φάκελο με το αποτέλεσμα του τεστ DNA δεν το άνοιξε! Ο Νικηφόρος θέλησε να μη μάθει ποτέ ποιος είναι ο πατέρας του ή αλλιώς αν είναι παιδί του Στεφάνή Σταματάκη ή του Μαθιού. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, το θέμα δεν θα αργήσει να βγει και πάλι στην επιφάνεια και μοιραία να παρασύρει όσους εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κάνει φονικό

Σασμός: Μαθιός και Νικηφόρος έρχονται αντιμέτωποι

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 44 , 45 , 46 , 47

Και αυτό θα συμβεί γιατί ο Νικηφόρος είναι παιδί του Μαθιού. Οι αμφιβολίες δεν θα αργήσουν να μπουν στο μυαλό του Νικηφόρου, ειδικά μετά την κουβέντα της Νάντιας, του κοριτσιού που πολιορκεί ο Μανώλης, η οποία τόνισε σε μία επίσκεψη της στο σπίτι της Βασιλικής, πως ο γιος της δεν μοιάζει με τον Στεφανή, δημιουργώντας έτσι πολλά ερωτηματικά για τον πραγματικό βιολογικό του πατέρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καρέ καρέ η νύχτα πάθους Αστέρη-Αργυρώς

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου

Παρόλο που και εκείνη θέλησε να μπαλώσει λίγο την κατάσταση τονίζοντας πως από κοντά έμοιαζαν περισσότερο, οι δεύτερες σκέψεις θα αρχίσουν να μπαίνουν ξανά στο μυαλό του γιου της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σπαράζει για το παιδί της

Κρυφά από όλους θα επισκεφθεί ξανά το μικροβιολογικό κέντρο  σύμφωνα με το TV24 όπου είχε κάνει τις εξετάσεις και θα ζητήσει επανέκδοση των αποτελεσμάτων. Τότε λοιπόν θα συνειδητοποιήσει για τα καλά πως είναι το παιδί του Μαθιού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close