Σασμός-Σταύρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος θα κάνει φονικό.

Κάτω τα χέρια σου μην στα κόψω…

Όλοι ξέρουμε πως στο τέλος ο Αστέρης και η Αργυρώ, στον Σασμό, θα μείνουν μαζί. Αυτό που δεν ξέρουμε και ίσως δεν μπορούμε να φανταστούμε είναι τι θα κάνει ο Σταύρος από τη στιγμή που θα το αντιληφθεί. Ο Γιώργος Χριστοδούλου πάντως που τον υποδύεται, είναι πολύ ευχαριστημένος που ο ήρωάς του θα αποδείξει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 44 , 45 , 46 , 47

Σασμός: Ο Σταύρος επιστρέφει στην Κρήτη με τον αδερφό του για να πάρουν εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Καρέ καρέ η νύχτα πάθους Αστέρη-Αργυρώς

Ο «Σταύρος», λοιπόν παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Tv24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες που θα δούμε στη σειρά και που θα αλλάξουν κατά πολύ, ξανά, την πλοκή της.

Εμείς πάντως, ως κοινό, πιστεύαμε πως ο Σταύρος θα κάνει πίσω όταν αντιληφθεί πως η Αργυρώ θέλει τον Αστέρη.

«Ο Σταύρος θα βιώσει κάποια γεγονότα που θα τον σοκάρουν. Ένας άνθρωπος που έχει εγκαταλείψει τα πάντα για να βρεθεί σε ένα ξένο μέρος προκειμένου να στηρίξει τη γυναίκα που αγάπησε, κάτω μάλιστα από αφιλόξενες συνθήκες, δεν μπορεί να έχει καλή συνέχεια».

Είναι ο έρωτας, λέτε, η κινητήριος δύναμη που θα του αλλάξει το μυαλό και θα τον κάνει να κινηθεί εκδικητικά;

«Έχει να κάνει με το πόσο μπορεί να πονέσει κάποιος. Ωστόσο φαινόταν από την αρχή ότι ήταν ένας άνθρωπος που κινούνταν σε ακραίες περιοχές σε ό,τι αφορά στο συναίσθημά του. Ερωτεύτηκε βαθιά, διεκδίκησε τη γυναίκα που αγάπησε και τη ζήτησε σε γάμο και νομίζω πως με την ίδια ακρότητα μπορεί να ξυπνήσει μέσα του η εκδίκηση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Θέλω να θυμάσαι πως δεν έχεις βγει ποτέ από την καρδιά μου

Σασμός: Ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Σταματάκηδες στην φυλακή

Συζητάω με τους σεναριογράφους πως ο Σταύρος είναι καλής πάστας άνθρωπος. Θα ήταν ατόπημα να τον δούμε αλλαγμένο χωρίς αυτό να είναι δικαιολογημένο. Μην ξεχνάμε πως ο ήρωάς μου συνεχώς έρχεται αντιμέτωπος με ένα ψέμα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να του έχει μιλήσει ειλικρινά».

Αρα δεν φταίει μόνο ο Σταύρος που πάλευε γι’ αυτή τη σχέση.

«Όχι βέβαια. Ξεκάθαρα φταίει και η Αργυρώ. Όταν ο Σταύρος της είπε να φύγει από το νησί, εκείνη τον κράτησε. Θα μπορούσε να είχε φύγει, όμως και εκείνη είναι πολύ μπερδεμένη και δεν θέλει να μπει σε μια περίπλοκη κατάσταση που μόνο κακό τής έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα. Όταν όμως μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και έρωτα, γίνονται πολλά λάθη».

Στα μέσα εκδίκησης που θα χρησιμοποιήσει, θα είναι και το να της πάρει το παιδί; Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο κακό που θα μπορούσε να της κάνει.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Δεν το γνωρίζω αλλά το έχω ακούσει και αυτό μεταξύ άλλων. Η συγγραφική ομάδα κρατάει τις εξελίξεις ως επτασφράγιστο μυστικό. Ακούω διάφορα αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι».

Υπάρχει περίπτωση να βάψει τα χέρια του με αίμα ο Σταύρος;

«Ο ήρωας αυτός θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που διαθέτει, ακόμα και τα πιο ανήθικα, για να διεκδικήσει πρώτα την Αργυρώ και έπειτα το παιδί που μεγάλωσε. Αυτή είναι και η δική μου ιδεολογία απέναντι στα πράγματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ σπαράζει για το παιδί της

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται πιεστικός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο χωρισμός που κανείς δεν περίμενε

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σταύρος δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του Πετρή. Κατά τη γνώμη μου, και αυτό προσπαθώ να υποστηρίξω παίζοντας τον ρόλο αυτό, είναι πατέρας του παρόλο που δεν έχουν το ίδιο αίμα. Για μένα δεν έχει καμία διαφορά. Ενας θετός πατέρας μπορεί να είναι και καλύτερος από τον βιολογικό».

Ποια είναι τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει για να είναι δίπλα στην Αργυρώ;

«Κρατήστε πως δεν θα αντιμετωπίσει την κατάσταση με αξιοπρέπεια. Αυτό δηλαδή που περιμέναμε από τον Σταύρο, δεν θα γίνει. Συνεχώς θα πέφτει όλο και πιο χαμηλά και όχι μόνο ψυχολογικά».

Θα μπορούσε να έχει καλό τέλος ο ήρωάς σας;

«Αυτός ο άνθρωπος κυνηγάει μια δικαίωση απέναντι στην αδικία που έχει συμβεί. Θα χάσει τον εαυτό του. Το σίγουρο είναι ότι με την Αργυρώ δεν θα μπορεί να είναι ξανά μαζί.

Δείτε ακόμη Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

 

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στο Σταύρο το μεγάλο μυστικό του Αστέρη

Αυτό που θα ήθελα ως θεατής είναι να το καταλάβει αυτό ο ήρωάς μου και μετά να προσπαθήσει να βρει τον εαυτό του». Διαβάστε εδώ ποιο θα είναι ακριβώς το τέλος του Σταύρου!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close