Σασμός: Η Στέλλα ξεμπροστιάζει τον Γεράσιμο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Στέλλα ξεμπροστιάζει τον Γεράσιμο. 

Όχι που θα πιάσει κορόιδο την Στέλλα, Γερασιμούκο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη πιέζει τον παπά για την αλήθεια

Η Στέλλα ζει τον έρωτά της με τον Γεράσιμο αλλά συνάμα προσπαθεί να βρει και τον γιο του ισοβίτη Καραπάνου. Φυσικά και ζητάει την βοήθεια του Γεράσιμου όμως εκείνος προσπαθεί να αποφύγει κάθε φορά την συζήτηση αναφέροντας πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος πεθαίνει

Σασμός-Στέλλα-Γεράσιμος-

Μπορεί αυτό να σας φαίνεται χαζό όμως η Στέλλα όντας πολύ ερωτευμένη με τον Γεράσιμο για αρκετό καιρό αποπροσανατολίζονταν κάθε φορά που εκείνος της έλεγε πόσο πολύ την θέλει. Άλλωστε ο Γεράσιμος είχε ως σκοπό εξαρχής να χειρίζεται την Στέλλα και δυστυχώς μέχρι και τώρα τα καταφέρνει.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144

Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται όμως και από ένα σημείο και μετά η Στέλλα θα ξεκινήσει να υποπτεύεται ότι ο Γεράσιμος της κρύβει πράγματα και θα το ψάξει πιο βαθιά. Τότε λοιπόν είναι που θα καταλάβει ότι ο γιος του Καραπάνου είναι ο Γεράσιμος και φυσικά θα αντιληφθεί για ποιον λόγο τόσο καιρό δεν την βοηθούσε στην αναζήτησή της ουσιαστικά.

Σασμός-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Και για τον Μαθιό πατέρα το ήξερες και δεν έκανες κάτι;

Πώς θα αντιδράσει η Στέλλα σε αυτή την αποκάλυψη; Θα τον συγχωρέσει όταν της εξηγήσει την αλήθεια ή θα του κλείσει οριστικά την πόρτα; Η συνέχεια προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα και ανυπομονούμε να μάθουμε για την συνέχεια.

Σασμός-Γεράσιμος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close