Σασμός-Καραπάνος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Καραπάνος πεθαίνει. 

Ε καλά…δεν θα λείψει και σε κανέναν. Έχε γεια και συ! Συνηθίσαμε πια!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος δίνει το τελειωτικό χτύπημα πριν την καταστροφή του

Φαίνεται πως ο Σασμός θα μας αποχαιρετήσει με δύο τουλάχιστον αποχωρήσεις. Η πρώτη αποχώρηση από τον Σασμό έγινε γνωστή πριν λίγες μέρες και μιλάμε για τον αγαπημένο κατά τα άλλα Άγγελο ο οποίος σκοτώνεται από τα χέρια της Καλλιόπης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη πιέζει τον παπά για την αλήθεια

Σασμός-Άγγελος-

Για όσους δεν ξέρουν, ο Άγγελος διεκδίκησε περιουσιακά στοιχεία που ανήκαν στην μητέρα του και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας από τον Μαθιό και τον Αστέρη. Αυτό φυσικά, δεν θα μπορούσε να το συγχωρέσει η Καλλιόπη κι έτσι, του στέλνει δολοφονική ενέδρα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ψάχνουν νεφρό για να σώσουν την ζωή της Αργυρώς

Εκτός από τον Άγγελο όμως άλλη μία αποχώρηση από την σειρά θα συζητηθεί. Μιλάμε φυσικά για τον Καραπάνο, ο οποίος θα πεθάνει μέσα στην φυλακή. Οι λόγοι λίγο πολύ γνωστοί και κάπως προβλέψιμοι. Έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και όπως λέει και ο σοφός λαός…όποιος πηδάει πολλά παλούκια (την ξέρετε την συνέχεια).

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144

Σασμός-Καραπάνος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα εξομολογείται στην Κατερίνα πως το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Έτσι λοιπόν θα φύγει κάπως άδοξα από την σειρά όμως πριν φύγει θα μάθει τα πάντα για τον γιο του, τον Γεράσιμο και θα καταλάβει επιτέλους γιατί τέτοιο μίσος προς το πρόσωπό του. Πάντως, επειδή δεν θέλουμε να σας αποχαιρετήσουμε με πίκρα έρχονται και νέα πρόσωπα στον Σασμό. Νέα και πολλά υποσχόμενα. Περισσότερες πληροφορίες εν καιρώ.

Σασμός-Καραπάνος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close