Σασμός-Στέλλα-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Στέλλα οδηγεί τον Αστέρη στην αγκαλιά της Αργυρώς πως θα γίνει αυτό;

Είδατε τι κάνει ο άνθρωπος αν αγαπάει;;

Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή, η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ που αποφάσισε να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό, το μέρος όπου οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας τον έρωτά τους. Αμέσως μετά όταν επιστρέφει δημιουργείται μία μεγάλη ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου.

Παράλληλα ο Αστέρης ανακοινώνει στους δικούς του ότι φεύγει από το νησί. Η απόφαση του Αστέρη να φύγει απ’ την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης που ξεσπά στην Αργυρώ και την κατηγορεί πως έχει διαλύσει την οικογένεια της.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λέει στον Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Παράλληλα η απόσταση ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Σταυρό μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και όλα δείχνουν πως ο χωρισμός τους είναι προ των πυλών, ο Αστέρης καταλαβαίνει πως δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ ξανά με την Αργυρώ και αυτό τον πληγώνει πολύ η φυγή του από την Κρήτη.

Ίσως να είναι τελικά η μόνη λύση, η Στέλλα έρχεται ξανά κοντά του και στο μυαλό της αναβλύζουν οι παλιές ευτυχισμένες στιγμές, το γεγονός όμως ότι ο Αστέρης θα έδινε ακόμα και τη ζωή του για την Αργυρώ την πληγώνει πολύ βαθιά μέσα της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιά

 

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Γνωρίζει πως η ίδια δεν ήταν ποτέ ο έρωτας της ζωή του. Η σχέση Στέλλας και Αστέρη θα διατηρηθεί σε φιλικό επίπεδο με την δικηγόρο να συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μία πιθανή επανασυνδέσει με την Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο μεγαλύτερος φόβος του Αντώνη και της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα

Η Στέλλα όμως θα ήθελε να κάνει τον Αστέρη ευτυχισμένο έστω και μακριά απ’ τη δική της αγκαλιά. Από το μυαλό της μάλιστα θα περάσει η σκέψη να αποκαλύψει την αντίζηλο της όλη την αλήθεια για το ποιος πραγματικά της έδωσε το νεφρό του και της χάρισε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή θα γίνει αυτό ή θα την κρατήσει πίσω ο εγωισμό της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close