Σασμός-Παύλος-Μαθιός-Βασιλική

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής.

Ωχ ωχ ωχ μόνο εμένα δεν μου αρέσει αυτό;;

Ο Μαθιός και η βασιλική οργανώνουν  το γάμο τους.  Λίγο πριν, ο Παύλος θα δεχτεί επίθεση από τον Μαθιό,  που θα τον απειλήσει με όπλο.

Συγχρόνως η Στέλλα πάει να πάρει απάντησεις  από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα. Η  Αιμιλία θα κάνει μια μυστική συνάντηση που μας αποκαλύπτει μια κρυφή συμμαχία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Σασμός-Παύλος-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο μεγαλύτερος φόβος του Αντώνη και της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα

Ο  Μαθιός ανακοινώνει την απόφαση του στην Βασιλική να παντρευτούν, την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η  απόφαση του Αστέρη, να φύγει απ’ την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης που ξεσπά άσχημα στην  Αργυρώ.

Η  Αιμιλία προειδοποιεί το Λευτέρη ότι κάλυψη του κινδυνεύει …Η  απόσταση Αργυρώς και Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όπως και η ένταση στη σχέση τους. Άλλο ένα ζευγάρι που μπαίνει στο πάγο είναι η Αιμιλία με τον Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός

Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Δείτε ακόμη Σασμός: Χαμός με Σταύρο και Αστέρη στο μνημόσυνο

Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο ενώ οι ετοιμασίες του γάμου  Μαθιού Βασιλικής προχωράνε .Οπως θα δούμε,  έχοντας περάσει 40  κύματα επιτέλους παντρεύονται και στήνουν ένα τρικούβερτο γλέντι στο χωριό….

Δείτε ακόμη Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Άγρια επίθεση με όπλο του Μαθιού στον Παύλο

Αλλά, όταν εκεί εμφανίζεται ο Παύλος όλοι οι παρευρισκόμενοι παγώνουν θεωρώντας πως ο Παύλος θα τα τινάξει όλα στον αέρα . θα γίνει φονικό! λέει ο ένας με τον άλλον. Όμως, τελικά ο Παύλος εύχεται στους νεόνυμφους και το γλέντι συνεχίζεται κανονικά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close