Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο μεγαλύτερος φόβος του Αντώνη και της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΗΘΕΙ ΕΜΕΙΣ 😢😢

Μόλις ο Παύλος μαθαίνει πως η Μαρίνα και ο Αντώνης ετοιμάζονται να παντρευτούν γίνεται έξαλλος και κάνει τα πάντα για να τους το χαλάσει. Σαν να τρελάθηκες μου φαίνεται, ξαδέρφη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Χαμός με Σταύρο και Αστέρη στο μνημόσυνο

Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Δείτε ακόμη Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Η μνήμη του Μάρκου είναι ακόμα ζωντανή, ο Πετρής μας χάθηκε, ο Άγγελος επίσης κι εσύ μου σκέφτεσαι παντρολογήματα. Δεν είναι η ώρα, ούτε στιγμή και καλά θα κάνεις να κάτσεις στο σπίτι σου, της λέει κοφτά και μάταια ο Αντώνης προσπαθεί να το αλλάξει γνώμη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Άγρια επίθεση με όπλο του Μαθιού στον Παύλο

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Από φίλοι εχθροί – Η Νάντια έρχεται και κάνει άνω κάτω Νικηφόρο Μανώλη

Παύλο, είμαστε ενήλικες. Δεν νομίζεις ότι δε σου πέφτει λόγος για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας; Δεν ενοχλούμε κανέναν δε ζητάμε κάτι από κανέναν, και στην τελική αν κάποιος δεν θέλει να μη σταθεί στο πλευρό μας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επιστροφή του Στεφανή

Σασμός : Το τέλος της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει σε δικό του σπίτι

Η αγάπη μας όμως είναι αληθινή και είναι η μόνη που μας έχει σώσει τις αγριότητες που έχουμε ζήσει εδώ στα βουνά. Ο Παύλος όμως δεν ακούει κουβέντα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Σασμός: Στιγμές τρόμου στο σπίτι της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης γιος του Παύλου;

Για την ακρίβεια, ο γάμος της με τον Αντώνη φαίνεται πως κρέμεται από μια κλωστή από τη στιγμή που ο Παύλος δεν δίνει την έγκριση του να ενωθούν αυτοί οι δύο με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close