Σασμός-Θοδώρα-Λευτέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Θοδώρα θα μετακομίσει στον Λευτέρη.

Βρε τα παιδάκιααα… Άντε να φάμε κουφέτα…

Στον Σασμό, καθόλου τυχαία δεν είναι η είσοδος του Λευτέρη Ορφανού στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου. Ο αρχηγός του τμήματος, Αντώνης Φραγκιαδάκης, τον καλεί για να ενισχύσει την ομάδα, όμως κανείς δεν ξέρει πως ο συγκεκριμένος αστυνομικός εδώ και αρκετά χρόνια έχει σταλεί από τα κεντρικά της Αθήνας στην Κρήτη, για να εξιχνιάσει ένα μεγάλο δίκτυο λαθρεμπορίου όπλων που έχει στηθεί και εγκέφαλός του είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει όλη την αλήθεια για Αστέρη και Αργυρώ

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα σώζει τον Αστέρη απο τον Παύλο

Ο Λευτέρης θα δείξει από την πρώτη στιγμή τις ικανότητές του και μάλιστα όταν ο Αντώνης του υποδείξει να αρχίσει να ψάχνει από την αρχή την υπόθεση δολοφονίας του Στεφανή Σταματάκη, εκείνος θα τρίψει τα χέρια αφού ο πρώην σύζυγος της Βασιλικής, στο παρελθόν, συνεργαζόταν στενά με τον Φαρμάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Φόνισσα δεν είσαι ότι και να λες

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αργυρώ- Θα μας προστατέψω μόνος μου

Και αφού ο Μανόλης είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες της δολοφονίας του καθώς βρισκόταν στο σημείο που σκοτώθηκε ο πατέρας του κολλητού του, Νικηφόρου, δεν θα αργήσει να βρεθεί στο κατώφλι της οικογένειας Αγγελάκη για επιπλέον πληροφορίες.

Μόνο που αντί να του ανοίξει τη πόρτα ο μάρτυρας που έχει στο μυαλό του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Θοδώρα. Η όμορφη αδελφή του Μανόλη δεν θα του περάσει απαρατήρητη, όμως ο αυστηρός του χαρακτήρας, αρχικά, δεν θα του αφήσει περιθώριο να τη γνωρίσει περισσότερο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου

Δανάη Παππά: Η «Θοδώρα» του «Σασμού» γιόρτασε τα γενέθλιά της σε πανηγύρι στο χωριό! (εικόνες & βίντεο)

Δείτε ακόμη Σασμός: Απίστευτο δυο σκότωσαν τον Άγγελο

Όταν οι κοινές τους συναντήσεις αρχίσουν να πυκνώσουν και συνειδητοποιήσει πόσο του αρέσει, θα προσπαθήσει να την κρατήσει με κάθε τρόπο στη ζωή του.

Το ατίθασο του χαρακτήρα της θα τον γοητεύσει και θα ξεκινήσει στο πλάι της μια όμορφη σχέση που όμως θα παλεύει να κρατηθεί ζωντανή αφού εκείνος δεν θα της πει πως βρίσκεται σε μυστική αποστολή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα βάλει άνθρωπο για να πάρει εκδίκηση – Ποιος είναι αυτός;

Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα σκοτώσει τον Μαθιό;

Όταν όλα αυτά γίνουν γνωστά στη Θοδώρα, θα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση στη σχέση τους. Ή μήπως όχι; Πάντως η Θοδώρα θα φύγει από το χωριό και θα πάει να μείνει μαζί του, σύμφωνα με το περιοδικό tv24.

Ενώ δεν θα λείψουν και οι τσακωμοί, οι μικροί χωρισμοί και οι μεγάλες επανασυνδέσεις. Η σχέση της με τον Λευτέρη θα είναι σχέση ζωής, που θα αλλάξει πολλά απ’ όσα πίστευε μέχρι τώρα.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close