Σασμός-Καλλιόπη-Αντώνης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Αντώνη να λέει στην Καλλιόπη φόνισσα δεν είσαι ότι και να λες.

Καλά τα λες Αντωνάκη…

Οι κάτοικοι της Άνος Ποριάς είναι όλοι αναστατωμένοι. Η φήμη πως η Καλλιόπη πήγε στον Αντώνη να παραδοθεί για το φόνο του Άγγελου κάνει τον γύρο του χωριού και φυσικά φτάνει και στην οικογένεια Βρουλάκη.

Μαρίνα και Αργυρώ μένουν εμβρόντητες στο άκουσμα της είδησης και περιμένουν να βγάλει το πόρισμα ο Αντώνης. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης με την Ντίνα ανακρίνουν την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Σταύρος σε Αργυρώ- Θα μας προστατέψω μόνος μου

Σασμός: Η Καλλιόπη γίνεται ενα με τον φόβο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου

Εγώ είμαι ο ένοχος, εγώ η φόνισσα, υποστηρίζει ξανά και ξανά αλλά ο αστυνόμος απέναντι της δείχνει να μην την πιστεύει: Ιντα είναι αυτά που μου λες, Καλλιόπη; Κατά καιρούς είχαμε τις διαφωνίες μας. Αλλά, φόνισσα δεν είσαι. Δεν θα σήκωνες ποτέ το χέρι σου για τον Άγγελο παρά τις διαφορές σας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Απίστευτο δυο σκότωσαν τον Άγγελο

Σασμός: Η Καλλιόπη ομολογεί την αλήθεια στον Αντώνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα βάλει άνθρωπο για να πάρει εκδίκηση  Ποιος είναι αυτός;

Σε ξέρω καλά, της λέει και η Καλλιόπη απλά του θυμίζει ότι εκείνο που όπλισε το χέρι της ήταν η επιμονή του να πάρετε κατοχή του την περιουσία της Ανθούλας, της μητέρας του.

Για πρώτη φορά στη ζωή του Αντώνη Φραγκιεδάκη εμφανίζεται μπροστά του κάποιος που επιμένει ότι έχει διαπράξει φόνο, αλλά εκείνος διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Όλοι στο τμήμα είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα απλά για να σώσει τον γιο της Μαθιό που είναι ήδη στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα σκοτώσει τον Μαθιό;

Σασμός-Αντώνης-Φραγκιαδάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ζωή του Σταύρου κινδυνεύει

Ωστόσο διηγείται στη συνέχεια κατά την ομολογία της στον ανακριτή, ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος του πρώην γιατρού του χωριού. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας η οποία ταράζεται όταν μαθαίνει πως η Καλλιόπη ομολογεί έναν φόνο που δεν έχει κάνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης μιλά για τον γάμο του με την Μαρίνα

Σασμός: Μαθιός και Στέλλα προχωρούν σε μία επικίνδυνη συμφωνία

Δείτε ακόμη Σασμός: Ετσί ο Μαθιός θα πληρώσει τις αμαρτίες του

Λίγες ώρες αργότερα η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ τυχαία στον δρόμο και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Εκείνη δεν θα παραλείψει να τονίσει πως ακόμα κι αν δεν σκότωσε ο ίδιος ο Μαθιός τον αδερφό της τότε το έκανε η μάνα του.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close