Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος λέει στην Αργυρώ θα μας προστατέψω μόνος μου.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ πως τα λες έτσι βρε άτιμε…

Η Αργυρώ πιέζεται πολύ από το Σταυρό που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μη ξανά συναντήσει  τον Αστέρη.  Τι φοβάσαι αγάπη μου; Mπορείς να μου πεις τι φοβάσαι και με κυνηγάς από πίσω; Mε πληγώνεις που δε μου έχεις εμπιστοσύνη Σταυρό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Απίστευτο δυο σκότωσαν τον Άγγελο

Για σένα νοιάζομαι και την οικογένειά μας. Βγάλε τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό του λέει. ο Σταυρος τότε αποκαλύπτεται: Δεν θέλω να έρθεις ξανά σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο! Αν δε βλέπεις εσύ ότι καταστρέφει τη ζωή και την οικογένειά μας τότε θα μας προστατέψω μόνος μου!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα βάλει άνθρωπο για να πάρει εκδίκηση Ποιος είναι αυτός;

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα σκοτώσει τον Μαθιό;

Η Αργυρώ δεν μπορεί να διαχειριστεί όλο αυτό που του συμβαίνει και θυμωμένη του λέει για πολλοστή φορά πως η σχέση της με τον Αστέρη ανήκει οριστικά στο παρελθόν και πως οι συναντήσεις τους ήταν τυχαίες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ζωή του Σταύρου κινδυνεύει

Σασμός: Ο Αστέρης σέρνει στα δικαστήρια την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης μιλά για τον γάμο του με την Μαρίνα

Δεν θα αφήσει κανέναν να απειλήσει  την ευτυχία τους… Όμως λίγο μετά, η  υγεία του Αστέρη κλονίζεται και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί. Η Αργυρώ όμως βρίσκεται στο δρόμο του και τον σώζει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ετσί ο Μαθιός θα πληρώσει τις αμαρτίες του

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης φτάνουν στα άκρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης πέφτει πάνω στην Θοδώρα

Ακόμα ένα περιστατικό που θα φέρει το πρώην ζευγάρι κοντά. και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο που θεωρούσαν νεκρό εδώ και 20 χρόνια… η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close