Σασμός-Παύλος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος λυσσάει στην κηδεία του Άγγελου.

Ποιος τον κρατάει τώρα…

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις των προσεχή επεισόδια της σειράς μιας και η ζωή των ηρώων αναμένεται να αλλάξει δραματικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο Παύλος εμφανίζεται στο χωριό και με αφορμή την κηδεία του Άγγελου απειλεί με φονικό τον Μαθιό και τον Αστέρη. Από την άλλη ο τελευταίος δεν μπορεί να δεχτεί πως η μητέρα του είναι φόνισσα και της γυρίζει την πλάτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Απίστευτο δυο σκότωσαν τον Άγγελο

Σασμός: Για αυτόν τον λόγο εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος θα βάλει άνθρωπο για να πάρει εκδίκηση – Ποιος είναι αυτός;

Ο Παύλος σχεδιάζει εδώ και καιρό την επιστροφή του στην Κρήτη και μετά τη δολοφονία του Άγγελου θεωρεί πως είναι η κατάλληλη στιγμή να εμφανιστεί. Η γιαγιά Ειρήνη είναι η πρώτη που τον συναντάει, αλλά σαστίζει μόλις τον βλέπει μπροστά της, καθώς τόσα χρόνια πίστευε ότι ήταν νεκρός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα σκοτώσει τον Μαθιό;

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η ζωή του Σταύρου κινδυνεύει

Γρήγορα, όμως, τα συναισθήματά της εναλλάσσονται και χαίρεται που βλέπει και αγκαλιάζει ξανά τον Παύλο, τον οποίο μεγάλωσε σαν δικό της παιδί μαζί με τον γιο της Μάρκο. Η γυναίκα έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα για τους λόγους που εξαφανίστηκε 20 χρόνια και εκείνος της εξηγεί τι πραγματικά συνέβη.

Κι ενώ το νέο για την ομολογία της Καλλιόπης για τον φόνο του Άγγελου φτάνει από στόμα σε στόμα σε όλο το χωριό, εκείνη αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που επιτέθηκε στον γιατρό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης μιλά για τον γάμο του με την Μαρίνα

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ετσί ο Μαθιός θα πληρώσει τις αμαρτίες του

Ο Αστέρης είναι συγκλονισμένος από τις εξελίξεις και, όπως θα παρακολουθήσουμε, δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι η μάνα του είναι η φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό πως δεν προτίθεται να την βοηθήσει.

Ο νεαρός γυρίζει την πλάτη στην Καλλιόπη για πρώτη φορά και η οικογένειά των Σταματάκηδων μοιάζει να διαλύεται. Λίγο αργότερα η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει πως είναι η ώρα όλοι οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος ζει! Έτσι ετοιμάζει την υποδοχή του στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ, μην μπορώντας να καταλάβουν τι πραγματικά έχει συμβεί, ανησυχούν πως η γιαγιά τα ‘χει χαμένα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης πέφτει πάνω στην Θοδώρα

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Η μεγάλη απώλεια που χώρισε τον Παύλο με την Αιμιλία

Την ίδια στιγμή ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί μπροστά σε όλους. Γνωρίζει πως η επιστροφή του θα ανοίξει ένα νέο κύκλο αίματος. αλλά τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Το κλίμα οδύνης που επικρατεί στο χωριό και οι αναμνήσεις από το παρελθόν ξυπνούν στον Παύλο συναισθήματα οργής και τον οδηγούν να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα μάθει όλη την αλήθεια για τον πατέρα του

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός καταρρακώνεται

Ο ίδιος γεμάτος θυμό εμφανίζεται στο σπίτι τον Σταματάκηδων και τους απειλεί πως ώρα της αιματηρής εκδίκησης εναντίον τους έχει πια φτάσει. Στην συνέχεια, ο Παύλος πήγαινε στο σπίτι τον Βρουλάκιδων οι οποίοι τον υποδέχονται με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση.

Λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου η μόνη που έρχεται σε σύγκρουση μαζί του είναι η Μαρίνα. Την επόμενη όπως θα δούμε, φίλοι και συγγενείς της οικογένειας συγκεντρώνονται στο σπίτι για να αποδώσουν τα σέβη τους στον νεκρό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι γονείς της Στέλλας ανησυχούν για το παιδί τους

Σάσμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη φέρνει στο προσκήνιο ένα μεγάλο μυστικό

Εκεί έκπληκτοι βλέπουν τον Παύλο ζωντανό και τρέμουν στο τι θα επακολουθήσει. Η μέρα του Άγγελου φέρνει πόνο και αναστάτωση στο χωριό, ενώ ο Αστέρης παρασυρμένος από τις τύψεις για τις πράξεις της μάνας του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταυρό αλλά και τον Παύλο.

Η συνάντηση αυτή προκαλεί ένταση και τρόμο σε όλους αλλά η πιο ψύχραιμοι κατευνάζουν τα πνεύματα. Οι ώρες περνούν ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα με την οικογένειά του να είναι πάντα απαρηγόρητη στο τελευταίο αντίο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Άγγελος αφήνει σε έναν ακόμη την περιουσία του

Σασμός: Ο Παύλος θα παγώσει μόλις δει αυτό το πρόσωπο απέναντι του

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός κατηγορείται για τον φόνο του Στεφανή και δεν είναι ο Μαθιός

Σύμφωνα με το περιοδικό mytv, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση. Η βεντέτα φαίνεται πως δεν έχει τέλος και από αυτή τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στο χωριό…

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close