Σασμός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Βασιλική αγγίζει το όπλο του φόνου του Στεφανή.

Δύσκολα τα πράγματα…

Ο Μαθιός κλονισμένος από το τι συνέβη στον Αντώνη ζητά από την Νάντια, να τον βοηθήσει να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη, τον οποίο υποψιάζεται και ο ίδιος για το άνανδρο χτύπημα. Ο Νικηφόρος έρχεται να τον προβληματίσει πολύ με κάποιες πολύ σοβαρές αποκαλύψεις.

Ο τοίχος μέσα στον οποίο είχε κρύψει το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει αρχίσει να χαλάει και η Βασιλική τον πιέζει να τον φτιάξουν. Κάτι τέτοιο όμως θα αποκάλυπτε το μεγάλο του μυστικό και δεν μπορεί να της κρύψει την αναστάτωση του.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 97 , 98 , 99 , 100 , 101

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο τέλος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρω

Ο Ευθύμης στο μεταξύ, συνεχίζει το βρώμικο παιχνίδι που παίζει εναντίον του ενώ παράλληλα προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια τουλάχιστον σε όσους υποψιάζονται την ανάμειξη του στο χτύπημα έξω απ’ την εκκλησία. Όταν η Μαρίνα παραλαμβάνει ένα δέμα με κρασιά από το οινοποιείο του ως ένδειξη συμπαράστασης στο δράμα που περνά, ξεσπάει οργισμένη.

Θεωρεί και η ίδια τον Φαρμάκη υπεύθυνο και δεν μπορεί να ανεχτεί το γεγονός ότι την προκαλεί με τέτοιο τρόπο. Η Καλλιόπη μαθαίνει για την ζημιά στην μάντρα και τρέμει μήπως γκρεμιστούν όσα έχτισε για χάρη του γιου της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα ξεκινά βεντέτα με τον Φαρμάκη

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ζητάει από την Αργυρώ να φύγουν απ’ την Κρήτη

Συγχρόνως ο Νικηφόρος περιμένει τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκανε με την Νάντια και μέχρι τότε, βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα. Όταν τους ειδοποιούν από την κλινική ότι έχουν το αποτέλεσμα της εξέτασης και οι δυο τους βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία.

Δείτε ακόμα Για γάμο και συγκατοίκηση ετοιμάζεται η Αργυρώ του Σασμού

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος μανιασμένος ψάχνει τον Μαθιό

Ο καθένας όμως για διαφορετικό λόγο. Όταν παίρνει στα χέρια του το χαρτί διαπιστώνει ότι τελικά δεν είναι αδέρφια και τώρα καλούνται να διαχειριστούν την νέα αυτή κατάσταση. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται όταν η Βασιλική, βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού του Μάθιου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close