Σασμός: Στο τελος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρω

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού στο τέλος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρώ.

Αφήστε τα παιδιά να ζήσουν τον έρωτα τους επιτέλους.

Ερωτεύτηκαν χωρίς να τους βλέπει κανείς σε μια ξένη χώρα, αλλά ο έρωτάς τους δεν έτυχε αποδοχής όταν επέστρεψαν στην πατρίδα τους. Ο Αστέρης Σταματάκης και η Αργυρώ Βρουλάκη, χωρίς να ξέρουν πως οι οικογένειές τους είναι ορκισμένοι εχθροί, ορκίστηκαν αιώνια αγάπη και πίστη, όμως οι δικοί τους ήταν αντίθετοι σε αυτή τους την απόφαση.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μαθιός σε Καλλιόπη Άφησε τους πια δεν το βλέπεις ότι αγαπιούνται

Σασμός: Στο τελος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρω

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Μαρίνα ξεκινά βεντέτα με τον Φαρμάκη

Για την ακρίβεια, από την ώρα που έμαθαν πως είναι μαζί, έκαναν τα πάντα για να τους απομακρύνουν. Μεσολάβησαν αρκετοί θάνατοι, η γέννηση ενός παιδιού, η επιστροφή του θείου Παύλου που έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, ένα κρίσιμο χειρουργείο, πολλοί τσακωμοί και δάκρυα, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Οσο και αν το θέλουν, αυτοί οι δύο είναι δύσκολο να ζήσουν σαν ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Γι’ αυτό και ο Αστέρης στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς, θα προτείνει στη γυναίκα της ζωής του να φύγουν μακριά και να ζήσουν σαν μια φυσιολογική οικογένεια.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αστέρης ζητάει από την Αργυρώ να φύγουν απ την Κρήτη

Σασμός: Στο τελος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρω

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παύλος μανιασμένος ψάχνει τον Μαθιό

«Η μητέρα μου είναι ικανή να συμμαχήσει ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να μας δει χώρια. Το ίδιο και η δική σου. Η μόνη λύση που μας μένει λοιπόν, Αργυρώ μου, είναι να φύγουμε μακριά τους. Να λυτρωθούμε. Ισως αν τους λείψουμε να καταλάβουν το σφάλμα τους», θα της πει μεταξύ άλλων αλλά εκείνη θα δυσκολευτεί να αφήσει πίσω τη μητέρα της, ειδικά μετά το περιστατικό με τον πυροβολισμό του Αντώνη, τη γιαγιά Ειρήνη και την Ασπα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μαρίνα και Αντώνης συνεχίζουν απτόητοι παρά τις φήμες

Σασμός: Στο τελος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρω

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Αγάπη του Μαθιού και της Βασιλικής είναι ανίκητη

Ο μεγάλος αποχαιρετισμός στον Σασμό

Οι ζωές τους θα αλλάζουν ακόμα περισσότερο μέρα με τη μέρα και συχνά η σχέση τους θα δοκιμάζεται. Ο φάρος όμως που θα τους φωτίζει θα είναι η αγάπη τους και μόνος σύμμαχός τους στο να την κρατήσουν «ζωντανή» ο Μαθιός, που έχει αναγνωρίσει το γεγονός ότι δεν μπορούν αυτοί οι δύο να ζουν χώρια.

Δείτε ακόμα: Σασμός : Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο, στο τέλος της σειράς

Σασμός: Στο τελος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρω

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Θοδώρα διώχνει τον Λευτέρη

Καλλιόπη και Μαρίνα κάνουν τα πάντα για να τους χωρίσουν, ενώ και ο Παύλος θα φτάσει στο σημείο να απειλήσει την ανιψιά του πως αν δεν πάρει το παιδί της να φύγει από την Κρήτη, θα πει στον Αστέρη πως ο Πετρής είναι δικό του παιδί, γνωρίζοντας πλέον καλά πως αυτή η αποκάλυψη θα πυροδοτήσει τη σχέση του ζευγαριού με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η μοίρα τους χτυπά ξανά

Σασμός: Στο τελος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρω

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Σταύρος ξυπνάει από το κώμα

«Δεν θα επιτρέψω να είσαι μαζί του όσο ζω. Πάρε το κοπελάκι σου και γύρνα πίσω στην Αυστραλία. Αλλιώς θα φροντίσω να μάθει την αλήθεια που του απέκρυψες. Εχει παιδί μαζί σου και δεν το ξέρει. Πώς λες να αντιδράσει σαν το μάθει;», είναι ακριβώς τα λόγια που θα της πει και θα την ταράξουν.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Το τραγικό παρελθόν Καλλιόπης  Παύλου

Σασμός: Στο τελος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρω

Δείτε ακόμα: Σασμός : Φωτογραφίες από το ματωμένο γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη

Και κάπως έτσι, η Αργυρώ θα αρχίσει να σκέφτεται πιο σοβαρά την πρόταση του αγαπημένου της, να χαθούν από την Ανω Ποριά και όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πηγές του TV24, αυτό θα συμβεί στο τέλος της φετινής σεζόν, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό και με τον Αστέρη να «πετάει» από τη χαρά του.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Γιαγιά δεν θα αντέξω να τον χάσω ξανά

Σασμός: Στο τελος του Β κύκλου εξαφανίζονται Αστέρης και Αργυρω

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός κατηγορούμενος για την δολοφονία του Αντώνη;

Η μόνη που θα χαιρετίσουν θα είναι η Μαρίνα, η οποία παρά την πίκρα της, θα δώσει την ευχή της στο ζευγάρι. «Την ηρεμία που δεν ζήσατε εδώ, να βρείτε στο μέρος που θα πάτε. Πορευτείτε όπως καλύτερα νομίζετε και μη γυρίσετε ποτέ να κοιτάξετε το μέρος αυτό, που μόνο δηλητήριο στάζει», τους λέει με δάκρυα στα μάτια. Όλοι μαζί θα αγκαλιαστούν και η Αργυρώ με τον Αστέρη θα ανοίξουν για πρώτη φορά διάπλατα τα μάτια τους στο μέλλον που πλησιάζει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close