Σασμός: Για τη Μαρίνα η Δέσποινα δεν θα γίνει ποτέ Κατερίνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως  για τη Μαρίνα η Δέσποινα δεν θα γίνει ποτέ Κατερίνα. Η ηθοποιός Γιάννα Ζιάννη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό TV 24 στη δημοσιογράφο Κατερίνα Παπαγιάννη και έδωσε spoiler.

Ε λογικό μου ακούγεται, παρόλα αυτά οι δυο γυναίκες έχουν πολλά κοινά…

Σασμός-Δέσποινα

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι Βρουλάκηδες γίνονται εχθροί της Σεμίνας

Τη στιγμή που εκείνη αποχαιρετούσε το παιδί της, η Μαρίνα και η Αργυρώ έφταναν στα Γιάννενα. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μην έρθουν κοντά. Η Δέσποινα μπορεί να έχει μεγάλο πόνο μέσα της αλλά θα σταθεί στα ανίψια της σαν μάνα. Η Γιάννα Ζιάννη που την υποδύεται αποκαλύπτει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Μία πολύ τρυφερή ηρωίδα μας έχετε παρουσιάσει στα τελευταία επεισόδια του Σασμού…

Είναι μία μάνα που μόλις έχασε το παιδί της αλλά πρέπει να σταθεί στα ανίψια της. Και μάλιστα αυτό είναι η ψυχοθεραπεία της μέσα σε όλο αυτόν τον πόνο που βιώνει πουθενά που δεν απαλύνεται ποτέ.

Παρ’ όλα αυτά, βγάζει έναν δυναμισμό αυτή η γυναίκα!

Συνήθως δουλεύουμε έναν ήρωα με βάση τα όσα λένε οι άλλοι ήρωες για εμάς. Στη δική μου ηρωίδα λένε “αχ, έχεις μεγάλη καρδιά που έχεις χάσει το παιδί σου”.

Σασμός-Δέσποινα

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρη, μείνε μακριά από την κόρη μου και το παιδί της

Έτσι κάπως έχω δημιουργήσει τη Δέσποινα. Παρ’ όλα αυτά, επειδή πλέον τη βλέπουμε ως θεία, ο ρόλος της είναι πιο διακριτικός. Έχει μία μητρική στάση απέναντί τους αλλά ξέρει ότι υπάρχουν όρια. Ο Σταύρος και ο Βαγγέλης είναι τα δύο πρόσωπα που της δίνουν κουράγιο.

Και η Μαρίνα όμως…

Βρέθηκε μπροστά της σε εκείνο το κρίσιμο σημείο. Θεώρησε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει ακριβώς τι της έχει συμβεί. Πιστεύει πως αυτό που ζει είναι ένα σημάδι.

Θα έρθουν πιο κοντά;

Φυσικά και θα έρθουν. Η Δέσποινα δεν θα γίνει ποτέ σαν τη φίλη της την Κατερίνα αλλά θα αναπτύξουν μία μεγάλη φιλιά. Θα ενωθούν λόγο των κοινών τους βιωμάτων.

 

Σασμός-Δέσποινα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια :130 , 131 , 132

Πολύ άγριο αυτό το κοινό σημείο που τις ενώνει αλλά αυτό είναι δυστυχώς. Πάντως η Δέσποινα αισθάνεται τυχερή που έχει μπει στη ζωή της.

Ως θεία, είδαμε πως υπάρχει μία ανοχή ως προς το πάθος του Βαγγέλη.

Κατανοεί αλλά δεν μπορεί να εισβάλλει πολύ στον ανιψιό της. Θα έρθουν σκηνές που θα γίνει πιο… μαμαδένια η Δέσποινα απέναντι στον Βαγγέλη.

 

Σασμός-Βαγγέλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτοί είναι οι 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Θα προσπαθήσει αρχικά τρυφερά και στη συνέχεια πιο αυστηρά να του σταθεί. Αλλά αυτά τα θέματα πρέπει ο ίδιος να το πάρει απόφαση και να τα κόψει.

Πόσο πιο αυστηρή θα τη δούμε να γίνεται;

Θα προσπαθήσει να του μιλήσει και θα τον μαλώσει σαν να είναι μαμά.

Πάντως με τον άλλον τον ανιψιό, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα…

Εκείνος συνεχίζει κανονικά από την Αργυρώ. Όλα κυλούν όμορφα από εκείνη την πλευρά. Αυτή είναι η εξέλιξη της ιστορίας που θέλει να δει ο θεατής. Να ηρεμήσει λίγο η Αργυρώ και ο Σταύρος να αφεθεί σε ένα αίσθημα και να το ζήσει, να μην έχει πλέον την έγνοια του αδελφού του.

Η σχέση τους θα συνεχιστεί;

Σασμός-Βαγγέλης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Άγγελος για πρώτη φορά αντιμέτωποι

Έτσι θεωρούμε αλλά δεν ξέρει κανείς ακόμα την εξέλιξη. Είναι καλό πάντως να υπάρχει και μία αναμονή για τηλεθεατές, να μη γνωρίζουν τι θα συμβεί στους ήρωες που έχουν αγαπήσει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close