Σασμός-Νικηφόρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε πως θα μάθει ο Νικηφόρος την αλήθεια για τον Μαθιό.

Μην του γυρίζετε την πλάτη μωρέ 🙁

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις φέρνουν απροσδόκητες εξελίξεις στη σειρά «Σασμός», ενώ ο Νικηφόρος δεν γνωρίζει ακόμα την αλήθεια για τον φονιά. Θα μάθει άραγε τι έχει γίνει ή όχι;

Η μεγάλη αποκάλυψη, αλλάζει τα πάντα για τον Μαθιό, αφού μάλιστα η Βασιλική τον διώχνει από το σπίτι. Εκείνος που δεν θέλει να της προκαλεί άλλο πόνο, της λέει ότι είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να της μιλήσει για να της πει όλη την αλήθεια, αλλά ο φόβος να μην απομακρυνθεί εκείνη ήταν μεγαλύτερος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική σκοτεινιάζει

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Kανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει η επόμενη μέρα

«Τώρα λοιπόν που σε έχασα οριστικά και δεν έχω σε κάτι άλλο να ελπίζω, θα πάω να παραδοθώ» λέει ο Μαθιός και ξεκινά για το αστυνομικό τμήμα.

Η Βασιλική έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της με όσα αποκαλύφθηκαν και η ταραχή της είναι φανερή. Το πρόσωπό της έχει αλλάξει και οι σκέψεις την κατακλύζουν, κάτι που γίνεται βέβαια αντιληπτό από όλους.

Και βέβαια όπως είναι φυσικό ο Νικηφόρος παρατηρώντας τη μητέρα του θα την ρωτήσει τι συμβαίνει, ενώ η απουσία του Μαθιού θα τον κάνει να αναρωτηθεί τι έχει γίνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Τι άλλο θα κάνει αυτός ο άνθρωπος, αναρωτιέμαι!

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άσπα και Αστέρης έρχονται ξανά κοντά

Η Βασιλική στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», λέει μισόλογα και προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια καθώς ξέρει πόσο δεμένος είναι ο Νικηφόρος με τον Μαθιό και από την άλλη βέβαια ξέρει ότι ο γιος της δεν έχει ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα του, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Οι σκέψεις της είναι πολλές. Πόσο θα μπορεί να το κρύβει; Πόσο μπορεί να στοιχίσει στον Νικηφόρο αν μάθει τον φονιά; Ο Φραγκιαδάκης εντωμεταξύ προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από το όπλο που του παρέδωσε ο Παύλος σύμφωνα με το youfly.com.

Δείτε ακόμα Σασμός : Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί απο την σειρά νεκρός

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Δημήτρης Λάλος : Αυτο είναι το επόμενο βήμα του μετά τον Σασμό

Πως θα μάθει ο Νικηφόρος την Αλήθεια για τον Μαθιό όμως; Η Αλήθεια είναι πως όλοι θα προσπαθήσουν να το κρύψουνε, όμως η αλήθεια θα είναι στα χέρια του Αντώνη. Και αυτή θα έρθει στο τέλος της σεζόν μέσα από μια ανατριχιαστική σκηνή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close