Σασμός:

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού του λέει “Ήσασταν η οικογένεια μου και με προδώσατε με τον χειρότερο τρόπο”.

Το ένα χαστούκι μετά το άλλο τρώει ο Νικηφόρος…..

Η Τζένη με τον Μανώλη θέλουν να απολαύσουν μερικές χαλαρές στιγμές οι δυο τους, αλλά έχουν κανονίσει να συναντηθούν με τον Νικηφόρο και τον καλούν στο τηλέφωνο για να δουν που θα βρεθούν. Εκείνος δεν απαντάει γιατί θέλει να τους κάνει πλάκα. Βρίσκεται όμως έξω απ’ το σπίτι που είναι και εκείνοι. Οι Τζένη λέει στον Μανώλη πως αφού ο Νικηφόρος δεν απάντησε, ίσως να μην μπορεί να βρεθούν και αρχίζει να τον φιλάει.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό

Σασμός:

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί

Πριν καλά-καλά το καταλάβουν οι δυο τους καταλήγουν στο κρεβάτι. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να τους αιφνιδιάσει και ξεκλειδώνει στα κλεφτά την πόρτα, αλλά σοκάρεται όταν ακούει τα βογγητά του πάθος τους. Εισβάλει στην κρεβατοκάμαρα και τους πιάνει στα πράσα. Οι δυο τους σοκάρονται που τον βλέπουν μπροστά τους και σχέση τους αποκαλύπτεται με τέτοιο τρόπο.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 147 , 148 , 149 , 150 , 151

Σασμός:

Δείτε ακόμα: Σασμός : Αργυρώ να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε

Σκόπευαν να του το πουν κάπως διαφορετικά. Η αντίδραση του Νικηφόρου είναι πολύ άσχημη. “Πίστευα πως είμαστε αδέρφια Μανώλη, ότι τα λέμε όλα. Κι εσύ Τζένη, πως μπορούσες να με κοιτάς στα μάτια και να μη μου λες την αλήθεια; Ήσασταν η οικογένεια μου και με προδώσατε με το χειρότερο τρόπο”, του λέει και φεύγει απ’ το σπίτι.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παππάς λέει στην Βασιλική πως ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου σε μια συγκλονιστική σκηνή

Σασμός:

Δείτε ακόμα: Σασμός : H Αργυρώ τρελαίνεται όταν η Καλλιόπη διεκδικεί τον Πετράκη

Μανώλης και Τζένη στεναχωριούνται πολύ. Φυσικά από το μυαλό του Νικηφόρου δεν περνάει, ούτε κατά διάνοια το γεγονός ότι ο κολλητός του είχε δει το δολοφόνο του πατέρα του (ή αυτού που θεωρεί πατέρα του) και όλα αυτά τα χρόνια του λέει ψέματα. Όταν το μάθει, θα έρθει το πραγματικό τέλος της φιλίας τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close