Σασμός: Ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό.

ΌΧΙ…ΌΧΙ….

Ο παπα-Μιχάλης βλέπει το μεγάλο σύννεφο που έχει αρχίσει να αιωρείται πάνω από το σπίτι των Σταματάκηδων στη σειρά Σασμός και δεν ξέρει τι να κάνει για να βοηθήσει προκειμένου να μη χαθεί η αγάπη μεταξύ τους. Η απογοήτευση του Μαθιού και η πίκρα της Βασιλικής, σε συνάρτηση με το γεγονός πως ξέρει μόνο εκείνος ότι ο Μαθιός είναι ο πραγματικός πατέρας του Νικηφόρου, τον κάνουν να πάρει μια γενναία απόφαση.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί

Σασμός: Ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό

Δείτε ακόμα: Σασμός : Αργυρώ να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε

Να μιλήσει στη Βασιλική για τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της. Τα χτυπήματα για εκείνη είναι απανωτά. Πάνω στη στιγμή που έχει αποφασίσει να χωρίσει για πάντα τις ζωές τους, ο παπάς τής αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεται. Tης λέει να σταματήσει να βασανίζεται και να πάρει τη σωστή απόφαση γιατί ο Μαθιός είναι ο βιολογικός πατέρας του γιου της και όχι ο Στεφανής. Στο μεταξύ η Καλλιόπη αναρωτιέται τι συμβαίνει στο σπίτι των παιδιών της. Θέλει να πιστεύει πως ίσως η Βασιλική μετάνιωσε τα σκληρά της λόγια και αποφάσισε να συγχωρέσει τον Μαθιό.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παππάς λέει στην Βασιλική πως ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου σε μια συγκλονιστική σκηνή

Σασμός: Ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό

Δείτε ακόμα: Σασμός : H Αργυρώ τρελαίνεται όταν η Καλλιόπη διεκδικεί τον Πετράκη

Η Βασιλική, επιστρέφει στο σπίτι της πελαγωμένη μετά την κουβέντα με τον παπά και βλέπει τον Μαθιό και τον Νικηφόρο όπως πάντα να κάνουν πλάκα και να γελάνε. Η εικόνα τής θυμίζει το παρελθόν και εκείνη χάνεται στη δίνη των τελευταίων αποκαλύψεων που της έχουν αλλάξει τη ζωή. Απομονώνεται στο δωμάτιό της και λίγο αργότερα ο Μαθιός την πλησιαζει. Προσπαθεί να της μιλήσει όμορφο, να της δείξει πως τα δικά του συναισθήματα παραμένουν ίδια, όμως εκείνη δεν αντέχει και του λέει πως όπως κι αν νιώθει, είναι ο δολοφόνος του Στεφανή!

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μην τον σκοτώσεις είναι ο πατέρας σου  Στις 14 Ιουλίου η τελευταία τραγική σκηνή

Σασμός: Ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο άνθρωπος που θα απειλήσει εμένα και τα κοπέλια μου δεν έχει γεννηθεί ακόμα

Για κακή της τύχη, την τελευταία της ατάκα ακούει ο Νικηφόρος, ο οποίος τρελαίνεται. Φεύγει από το σπίτι και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα με ένα όπλο.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο μικρός Πετρής λυγίζει την Καλλιόπη

Σασμός: Ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιό

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ό,τι και να κάνουμε οι δυο τους έχουν αποφασίσει να ζήσουν μαζί για πάντα

Ο Μαθιός μόνος στην κουζίνα πίνει ρακές όταν ο νεαρός σε κλάσματα του δευτερολέπτου του κολλάει το όπλο στον κρόταφο και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει για να ξεπλύνει την τιμή του πατέρα του. Αλλά ο Νικηφόρος δεν θα έχει το θάρρος να πατήσει τη σκανδάλη. Η σκηνή θα κλείσει με τη Βασιλική να μπαίνει τρομοκρατημένη στην κουζίνα και αντικρίζοντας τον γιο της να απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό, θα του φωνάξει: «Τι κάνεις εκεί; Είναι ο πατέρας σου!»

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close