Σασμός : Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Άσπα και τον Στεφανή

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές, καθώς ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Άσπα και τον Στεφανή.

Πως θα αντιδράσει ο Νικηφόρος μετά την αποκάλυψη της απιστίας του Στεφανή;

Ο Νικηφόρος από την αγαπημένη μας  σειρά Σασμός,  κατα κόσμο Γιώργος Αμούτζας, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα ένα από τα έρωτήματα ήταν, πως αντιδρά ο Νικηφόρος, όταν μαθαίνει για την Άσπα και τον Στεφανή

ο Γιώργος Αμουτζας απάντησε :

Σασμός : Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Άσπα και τον Στεφανή

«Υποθέτω πως θα πέσει στα μάτια του και θα αναθεωρήσει για κάποιες εχθρικές συμπεριφορές που είχε βγάλει απέναντι στη μητέρα του, όταν εκείνη τόλμησε να κατηγορήσει τον Στεφανή».

Και όταν μάθει πως ο Μαθιός  που τον έχει πρότυπο είναι φονιάς του πατέρα του ;

Εντάξει νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα είναι από τις πιο βασικές και δυνατές ολόκληρης της σειράς.  Θα είναι ένα σημείο που φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ κοντά στο τέλος της σειράς.

Η σχέση του Νικηφόρου με τον Μανώλη είναι αδελφική μπορεί αυτή να διαλυθεί όταν μάθει πως ο κολλητός του, οντως ήξερε το φονιά και δεν μιλούσε;

Σασμός : Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Άσπα και τον Στεφανή

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν Η γιαγιά ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

Mε αγωνία κάποια στιγμή Περιμένω να φτάσουμε εκεί .Βεβαίως τότε, όλο αυτό το όμορφο ταξίδι του Σασμού θα έχει τελειώσει .Οπότε λέω να ζήσω την κάθε στιγμή αυτές τις όμορφες καθημερινότητας την αγάπη και την αγκαλιά του κόσμου και να κάνουμε λίγο υπομονή για όλα αυτά.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στον Σασμό

ΣΑΣΜΟΣ: Δευτέρα 22 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 46

Σασμός : Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Άσπα και τον Στεφανή
Ο παπά Μιχάλης βλέπει τον Άγγελο πάνω από τον στολισμένο τάφο της Ανθούλας και αποφασίζει να τον πείσει ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουνε κρυμμένα για πάντα… Ο Νικηφόρος ακούει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη και ρωτά τη μητέρα του αν ξέρει για ποια πρόκειται.

Στο μεταξύ η Στέλλα νιώθει το θυμό της να βράζει και απειλεί τον Αστέρη πως θα πει τα πάντα για την σχέση του με την Αργυρώ στην Καλλιόπη. Παράλληλα, ένα ραντεβού της Μαρίνας με τον Αντώνη διακόπτεται από μια φρικτή αποκάλυψη: Σ’ ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου ανακαλύπτεται κάτω απ’ τα χώματα το πτώμα μιας γυναίκας…

ΣΑΣΜΟΣ: Τρίτη 23 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 47

Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό. Αντώνης, Ντίνα και Μύρωνας μάταια προσπαθούν να βρουν στοιχεία για τον ένοχο. Ο Νικηφόρος ρωτάει τον Μαθιό ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχει σχέση, ενώ η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την Στέλλα με σκοπό να βοηθήσει τη σχέση της με τον Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νικηφόρος και Μαθιός βρίσκουν σφαγμένη τη Βασιλική

Ο Διονύσης συνεχίζει να εξευτελίζει τη Σεμίνα, αλλά εκείνη κάνει μια ανακάλυψη που ίσως είναι η σωτηρία της. Ο παπά Μιχάλης ρωτάει τον Άγγελο γιατί δείχνει τόσο έντονο ενδιαφέρον για την Ανθούλα. Ο Διακομανόλης πάει στο αστυνομικό τμήμα αποφασισμένος να καταθέσει μια σημαντική μαρτυρία. Η Καλλιόπη επισκέπτεται το ιατρείο του Άγγελου….

ΣΑΣΜΟΣ: Τετάρτη 24 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 48

Η ανακάλυψη της Καλλιόπης για τον Άγγελο τη συνταράσσει συθέμελα, την ώρα που τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν τον γύρο του χωριού. Η κατάθεση του Διακομανώλη οδηγεί το φονιά της νεαρής κοπέλας στη φυλακή, γεγονός που προβληματίζει περαιτέρω τον Μανόλη για το αν θα έπρεπε να καταδώσει τον Μαθιό.

Δείτε ακόμη Σασμός: O Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού και η Καλλιόπη σκοτώνει την Βασιλική

Η Αργυρώ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Μόναχο, την ώρα που η Σεμίνα απειλεί ανοιχτά το Διονύση, κηρύσσοντας έτσι πόλεμο μεταξύ τους. Ο Αστέρης δεν θα κρατηθεί, και θα πάει να αποχαιρετήσει την Αργυρώ στο αεροδρόμιο, με απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, μία ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη στο νεκροταφείο του χωριού, θα οδηγήσει την Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης…

ΣΑΣΜΟΣ: Πέμπτη 25 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 49

Ο Πέτρος βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ μαζί και γίνεται έξαλλος. Η Μαρίνα προσπαθεί να αποτρέψει τη συμπλοκή, αλλά ο Πέτρος πιάνεται στα χέρια με τον Αστέρη. Ο Μαθιός γίνεται μάρτυρας του καυγά και πιέζει τον Αστέρη να του πει τον λόγο που τσακώθηκαν. Τα νέα κυκλοφορούν στο χωριό και ο παπα Μιχάλης ζητά από τον Αντώνη να παρέμβει πριν να είναι αργά.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 50 ,51 , 52 , 53 , 54

Σασμός : Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την Άσπα και τον Στεφανή

Παράλληλα, ο σταυρός που εμφανίζεται στον τάφο με το όνομα της Ανθούλας κάνει την Καλλιόπη να αναλάβει δράση: Προειδοποιεί τον Άγγελο να μην σκαλίζει άλλο το παρελθόν. Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Άγγελος εμφανίζεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη. Μαθιός κι Αστέρης παγώνουν, ενώ η Καλλιόπη είναι αναγκασμένη πλέον να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

 

Close