Σασμός: 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε πως αυτοί είναι οι 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Όλη η σεζόν μία κηδεία θα είναι δηλαδή… Αχ και μεις που περιμέναμε να τελειώσει με αγάπες και λουλούδια!!!! Κριμας και άδικο

Σασμός: 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε

Παρότι ο Αστέρης προσπαθεί να κρατήσει ουδέτερη στάση τα αίματα στην Κρήτη δεν αργούν να ανάψουν ξανά μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε του πρώτου κύκλου του Σασμού που προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου. θα λάβουν χώρα τρία φονικά κάτι που επιβεβαίωσε άμεσα και η πρωταγωνίστρια Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Κάποιοι θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους γιατί η σειρά είναι βασισμένη σε βιβλίο και κάποια πράγματα θα κρατηθούν ως έχουν και πρέπει να κρατηθούν” είπε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος φόνος που θα δούμε είναι με θύμα τον Αμερικάνο.

Σασμός: 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Άγγελος για πρώτη φορά αντιμέτωποι

Έχουμε δει ότι ο Αμερικάνος πήρε πάνω του το φόνο του Στεφανή προκειμένου να ξεφύγει από την οργή του Καραπάνου. Ξέρει πως από το να τον πιάσουν οι άνθρωποι του Καραπάνου και να τον κάνουν κομματάκια προτιμά να βρεθεί στη φυλακή.

Οι χειρότεροι όμως φόβοι του επιβεβαιώνεται και πέφτει στα χέρια του Καραπάνου ο όποιος τον δολοφονεί. Προτού ωστόσο αφήσει  την τελευταία του πνοή ο Αμερικάνος ομολογεί πως δεν σκότωσε τον Στεφανή και έτσι ο φάκελος της συγκεκριμένης υπόθεσης ανοίγει ξανά.

Σασμός: 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ κάνει έφεση για να μπει ο Αστέρης φυλακή

Γεγονός που αυτόματα σημαίνει πως ο κλοιός  αρχίζει να στενεύει επικίνδυνα για τον Μαθιό. Σαν να μη φτάνει αυτό ο Μαθιός έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μία τρικυμία. Συγκεκριμένα ο Άγγελος παίρνει την επιχείρηση και τη μισή του περιουσία μιας και του ανήκουν δικαιωματικά.

 

Ο Μαθιός μένει στο δρόμο. Τα νεύρα της Καλλιόπης χτυπούν κόκκινο: “θα μου το πληρώσει ο τρισκατάρατος. Από μένα θα τη βρει ο Άγγελος.” μονολογεί με τα μάτια της να πετούν σπίθες. Χωρίς να χάνει άλλο χρόνο του στήνει καρτέρι θανάτου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Σασμός: 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο

Τον βλέπει μπροστά της, τον μαχαιρώνει και ο Άγγελος αφήνει την τελευταία του πνοή με τον θάνατο του να βυθίζει στο πένθος πολλούς. Η δολοφονία του Άγγελου αποτελεί την αρχή του τέλους για την Καλλιόπη. Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνη ξεκινάει και η ώρα να πληρώσει για τις αποτρόπαιες πράξεις της καταφθάνει.

Σασμός: 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Aστέρης προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Άγγελο

Σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τη θεία δίκη στα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου όπου βρίσκει τραγικό θάνατο. Συγκεκριμένα την δολοφονούν και βρίσκεται πνιγμένη στο ίδιο της το αίμα.

Σασμός: 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close