Σασμός- Μαθιός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως Μαθιός και Αστέρης φεύγουν για Ιταλία

Να κάνουν τι στην Ιταλία; Μην μας τρελαίνετε τώρα!!!

Ο Μαθιός, που έχει προκαλέσει τον Μανώλη να κάνει ότι νομίζει και ότι λέει η καρδιά του και η συνείδηση του, περιμένει με αγωνία την απόφαση του. Θα τον καταδώσει ή όχι; Την ίδια ώρα η Μαρίνα δέχεται ένα τηλέφωνο από τον γιατρό και μαθαίνει τα ευχάριστα νέα: Κυρία Βρουλάκη, πρέπει να έρθετε άμεσα στο νοσοκομείο. Βρέθηκε μόσχευμα για την Αργυρώ, της λέει και η Μαρίνα δακρύζει από τη χαρά της.

Δείτε ακόμη Σασμός : Δείτε την Βασιλική νύφη Φωτογραφίες

Ωστόσο υπάρχει ένας όρος που η Μαρίνα πρέπει να δεχτεί. Υπάρχει όμως μία προϋπόθεση. Ο δότης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει γνωστή η ταυτότητα του, την ενημερώνει μεταξύ άλλων. Πώς θα αντιδράσει αυτό που έχει να της προτείνει ο γιατρός;

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Αιματοβαμμένο φινάλε: Φωτογραφίες από το τέλος

Στο μεταξύ η αγοραπωλησία του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται ενώ ο Γεράσιμος αισθάνεται ότι δεν μπορεί πια να μείνει σ αυτόν τον τόπο και ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. Το μόνο που υπάρχει και που μπορεί να τον κρατήσει εκεί είναι η Στέλλα.

Όμως ο Γεράσιμος για μία ακόμα φορά θα προτιμήσει τη μοναξιά του. Θα ζήσει όπως ήξερε τόσα χρόνια να ζει. Πάντα με μία… έλλειψη! Ενώ η Αργυρώ γιορτάζει χαρούμενη με τον Σταύρο τα καλά νέα, ο Αστέρης αποκαλύπτει στο δωμάτιο τα σχέδια του: Πρέπει να πάω στην Αθήνα για το χειρουργείο. Η μάνα εννοείται ότι δεν πρέπει να μάθει τίποτα. Θα της πούμε ότι πρέπει να λείψουμε λίγες μέρες και ότι πάμε στην Ιταλία για να δούμε κάποια μηχανήματα.

Σασμός-Αστερης-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επανασύνδεση Αστέρη Αργυρώ έρχεται πριν το β Κύκλο

Ο Μαθιός, αν και έχει ενδοιασμούς γι’ αυτό που θα κάνω ο Αστέρης, δέχεται: Εντάξει, μη σε νοιάζει, άστο πάνω μου, τον καθησυχάζει. Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ, ενώ στο πλευρό της πάντα ο Σταύρος της δίνει κουράγιο: Όλα καλά θα πάνε, Αργυρώ μου,. Μη φοβάσαι τίποτα, της λέει.

Στο μεταξύ ο Μανώλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Οι Σταματάκηδες φεύγουν και η Στέλλα με τη Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει με την ξαφνική αναχώρηση του Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης εκμυστηρεύεται ένα ένοχο μυστικό και η Βασιλική τα χάνει

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η Αργυρώ με την οικογένειά της και ο Αστέρης με τον Μαθιό.

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα… Το χειρουργείο γίνεται και ο Αστέρης δίνει το ένα του νεφρό για να σώσει τη ζωή της γυναίκας που αγαπάει.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Όλα πάνε καλά και στην Κρήτη μένουν τρεις μέρες πριν από το γάμο της Βασιλικής με τον Μαθιό. Το ζευγάρι ζει επιτέλους το όνειρό του. Όμως ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφαση του να μην τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, την ίδια ώρα ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούργιο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close