Σασμός-Αστέρης-Μαθιός-Ευθύμης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Μαθιός και ο Αστέρης θα είναι με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας του Ευθύμη.

Δεν τα είχαμε όλα…ένας Ευθύμης μας έλειπε!!

Ο Ευθύμης, στον Σασμό, συνεχίζει να θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και θα τον δούμε να εκβιάζει τον Μαθιό και τον Αστέρη. Δεν έχουν τέλος τα πάρε-δώσε του Μαθιού με τον Ευθύμη, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με μια ανακάλυψη που θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης δένεται με τον Μικρό Πετρή

Σασμός-Αστέρης-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Ο Ευθύμης Φαρμάκης σύμφωνα με το Tivi24, θα ανακαλύψει ότι ο Αστέρης και ο Μαθιός είναι ξαδέλφια του Στεφανή και θα τους ζητήσει τα χρωστούμενα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό

Σασμός-Αστέρης-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Εντολη θανάτου για την Μαρίνα

Πρόκειται για τα λεφτά που είχε δανειστεί ο άντρας της Βασιλικής ώτστε να τακτοποιούσε τις υποθέσεις του. Βέβαια, τα χρήματα αυτά δεν τα επέστρεψε πίσω με αποτέλεσμα να βάζει τα ξαδέρφια του σε μπελάδες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης οδηγείται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή ΣΟΚ με Σταύρο και Αργυρώ

Έτσι, θα δούμε τον Ευθύμη να αποφασίζει να διεκδικήσει τα χρήματα από τα δύο αδέλφια. Ακόμη, θα τους ζητήσει και μέρος από την περιουσία τους αν δεν μπορούν να βρούνε τα χρήματα. Τέλος, ο Αστέρης και ο Μαθιός θα κάνουν τα πάντα για να βρουν τα χρήματα και να ξεχρεώσουν τον Ευθύμη από φόβο μην μάθουν κάτι η Καλλιόπη και η Βασιλική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close