Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Αστέρης οδηγείται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο.

Εκεί που πάμε να χαρούμε με την ιστορία Αστέρης – Αργυρώ, μας το παίρνουν πίσω!!!

Η μεγάλη αλήθεια στο φως

Η Αργυρώ έχει μείνει εμβρόντητη από την αλήθεια σχετικά για το νεφρό που της έδωσε ο Αστέρης. “Πώς κατάφερε η οικογένεια μου να μου κρύψει ένα τόσο μεγάλο μυστικό; Είναι ο άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή.

Που μου έδωσε την ευκαιρία να δω το παιδί μου να μεγαλώνει και μου το κράτησαν κρυφό;” ρώτα εκνευρισμένη. “Αργυρώ μου μην τα βάζεις με κανέναν” της λέει Βασιλική και συνεχίζει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή ΣΟΚ με Σταύρο και Αργυρώ

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα φεύγουν απ’ την Κρήτη

“‘Ήθελαν υποθέτω να σε προστατεύσουν. Είχες δημιουργήσει την οικογένειά σου και ένα τέτοιο θέμα σίγουρα θα σε γυρνούσε στο παρελθόν. Ίσως ήταν καλύτερα να πορευτείς κι εσύ χωρίς να ξέρεις την αλήθεια. Τώρα όμως έχεις την ευκαιρία να δεις τον Αστέρη και φυσικά να τον ευχαριστήσεις όες φορές θες“.

Όμως η Αργυρώ πριν συναντήσει τον Αστέρη πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας για να ζητήσει εξηγήσεις. Η Μαρίνα έρχεται σε δύσκολη θέση. “Ούτε εκείνος ήθελε να το μάθεις παιδί μου. Δεν ήθελε να νομίζεις ότι σε βοηθάει για ελπίζει σε μια επανασύνδεση σας. Το έκανε γιατί ήθελε απλά να είσαι καλά, γερή και κοντά στο παιδί σου.

Το συζητήσαμε πολλές ώρες και του υποσχέθηκα να μη σου μιλήσω. Μη νομίζεις, κι εκείνος ήταν μπερδεμένος άλλα σίγουρος για ένα πράγμα, πως ήθελε να σου δώσει το νεφρό του ακόμα κι αν υγεία του κινδύνευε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ορμά στον Μαθιό για να τον σκοτώσει

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα τελευταία λόγια του Σταύρου τελειώνουν Αργυρώ -Αστέρη

Ούτε για μια στιγμή δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι σε χάνει” της εξηγεί η Μαρίνα και τα λόγια της πέφτουν βαριά. Η Αργυρώ νιώθει να τα έχει χαμένα. Ο Αστέρης προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη η οποία υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κοπέλι μου τι σου συμβαίνει; Της μάνας σου το ένστικτο δεν πέφτει ποτέ όξω. Να το κατέεις αυτό. Σε έχω δει κι άλλες φορές που δείχνει να πονάς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα σκληρή διαμάχη Αστέρη -Αργυρώς

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός κλαίει μόλις μαθαίνει για τον γιο του

Αστέρη πες μου πως δεν έχεις κάτι γιατί θα φέρω το γιατρό με το ζόρι να σε εξετάσει. Δεν θα ηρεμήσω αν δεν ακούσω τη γνώμη του“, του ξεκαθαρίζει και τότε η Στέλλα αναλαμβάνει να την ηρεμήσει λέγοντάς της πως οι τελευταίες ημέρες ήταν έντονες και έφεραν σε όλους άγχος.

Μόνο τότε η Καλλιόπη αισθάνεται πως ο γιος της δεν είναι πολύ καλά. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της. “Εσύ ήσουν λοιπόν. Γιατί δε μου μίλησες; Πώς μπόρεσες;

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι μαθαίνει ο Λευτέρης πως ο Παύλος είναι ο πατέρας του

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Άσπας

Ήθελα να ξέρω. Αστέρη, είχα αυτό το δικαίωμα. Σου χρωστάω τα πάντα και εγώ και το παιδί μου. Αν είμαι σήμερα απέναντι σου, το χρωστάω σε σένα και μονό” του λέει και τρέχει να κρυφτεί στην αγκαλιά του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η κρυφή υπόσχεση που δίνουν Βασιλική και Μαθιός

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την ετεροθαλή αδερφή του

Θα έκανα τα πάντα μόνο και μόνο για να είσαι καλά” της λέει και η Αργυρώ καταλαβαίνει πλέον όχι απλά ότι το εννοεί αλλά και τα λόγια του Μαθιού που της είχε πει πριν καιρό, “να ήξερες τι χρωστάς στον αδερφό μου.“.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 58 , 59 , 60 , 61

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αστέρης ρίχνουν το Σταύρο από τον γκρεμό

Μία νέα σελίδα ξεκίνα στη σχέση τους όμως αυτό που φοβίζει και τους δύο είναι ότι αυτά τα νέα τα μαθαίνουν όλο και περισσότεροι στο χωριό. Ειδικά ο Αστέρης οδηγείται σε αδιέξοδο και δεν ξέρει τι να κάνει για να μη μάθει ποτέ για την εγχείρηση η Καλλιόπη.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close