Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού βρίσκουν το όπλο που ενοχοποιεί τον Μαθιό. 

Κάτω τα χέρια σας από τον Μαθιό!!!

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια εκτός από το θέμα της Νάντιας η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν να αντιμετωπίσουν μία ακόμη τρικυμία. Ο Ευθύμης αποφασίζει να τους δώσει τη χαριστική βολή βάζοντας ξανά το Μαθιό σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Εντολη θανάτου για την Μαρίνα

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης οδηγείται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Τηλεόραση, ο Ευθύμης κινεί γη και ουρανό για να δει ποιος είναι εκείνος που διοχετεύει τα σχέδια του στην αστυνομία. Με τον Λευτέρη να καταφέρνει να ξεγλιστρά οι υποψίες του στρέφονται προς τον Πάνο.

Θεωρούσα πως είσαι το δεξί μου χέρι. Τελικά δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα καρφί” λέει ο Ευθύμης στον Πάνο, βράζοντας από θυμό. Όσο κι αν ο Πάνος προσπαθεί να του εξηγήσει πως πότε δεν θα τον πρόδιδε ο Ευθύμης δεν πείθεται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή ΣΟΚ με Σταύρο και Αργυρώ

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα φεύγουν απ’ την Κρήτη

Έτσι τον δολοφονεί εν ψυχρώ βρίσκοντας ευκαιρία να φορτώσει τον φόνο αυτόν στον Μαθιό. Χωρίς να χάνει χρόνο δίνει εντολή στο Βαγγέλη να φυτέψει το όπλο του φόνου στο αυτοκίνητο του Μαθιού όπως και τελικά συμβαίνει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης ορμά στον Μαθιό για να τον σκοτώσει

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα τελευταία λόγια του Σταύρου τελειώνουν Αργυρώ -Αστέρη

Όταν το στοιχείο αυτό πέσει στα χέρια των Αρχών ο Μαθιός αυτόματα θα κατηγορηθεί για το φόνο του Πάνου και έτσι για μια ακόμα φορά κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή. Η εξέλιξη αυτή θα προκαλέσει ανείπωτο πόνο στην Βασιλική και την Καλλιόπη που θα δούμε το χειρότερο εφιάλτη τους να παίρνει σάρκα και οστά.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 62 , 63 , 64 , 65, 66

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close