Σασμός-Αστέρης-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Βασιλική προσπαθεί να τους τα ξαναβρεί λέγοντας “μην την δικάζεις άδικα Αστέρη μου”. 

Αχ ρε Βασιλική…ψυχή μάλαμα έχεις!

Ο Αστέρης γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ η οποία τον περιμένει στο σπιτάκι του βουνού ανυποψίαστη. “Αυτό το παιδί δεν το έκανες μόνη σου. Τί σκεφτόσουν αλήθεια και μου το κρατήσεις κρυφό Αργυρώ; Πότε είχες σκοπό να μου το πεις;” την ρωτάει και εκείνη δεν κρύβεται πλέον.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο φονιάς του άντρα σου – Η Βασιλική συντετριμμένη

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Παύλος ανοίγουν τον δρόμο για το Σασμό

Λυπάμαι που το έμαθες έτσι αυτό Αστέρη, λυπάμαι που δε σου μίλησα εγώ πρώτη όμως το προσπάθησα πολλές φορές και ήταν αδύνατο να βρω το κουράγιο να σου μιλήσω.

Φοβόμουν κιόλας… Ο Άγγελος που ήταν μισός Σταματάκης και μισός Βρουλάκης πλήρωσε με τη ζωή του την έχθρα των οικογενειών μας. Δεν θέλω λοιπόν και το παιδί μας να έχει αυτή την κατάληξη ούτε να το φαντάζομαι δεν θέλω.” είναι τα λόγια της αλλά εκείνος κάθε δικαιολογία της την βρίσκει περιττή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης δεν έχει όσιο και ιερό στη ζωή του

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα σώζει τον Βαγγέλη

Φεύγει αφήνοντας την μόνη με τις σκέψεις της. Τα δάκρυα βγαίνουν αβίαστα από τα μάτια της αφού βλέπει την σχέση που κατάφερε να χτίσει μαζί του απ’ την αρχή να γκρεμίζεται σαν κάστρα στην άμμο. Ο Αστέρης μοιράζεται το νέο της πατρότητας και με άλλον.

Συγκεκριμένα αποφασίζει να μιλήσει για το νέο αυτό που του αλλάξει τη ζωή στον αδερφό του και την Βασιλική. Και οι δύο πάντως, μένουν αποσβολωμένοι με την ιδέα ότι Αστέρης έχει παιδί. “Μην την δικάζεις άδικα Αστέρη μου” θα του πει η Βασιλική βλέποντάς τον να βασανίζεται και έπειτα θα συνεχίσει.

Από τη στιγμή που γίνεται μια γυναίκα μάνα της της βγαίνει άλλο ένστικτο. Θέλει να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει το παιδί της. Η Αργυρώ είμαι σίγουρη πως αν μπορούσε να στο πει θα στο έλεγε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος υποψιάζεται τον Λευτέρη

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη δίνουν μάχη για το μικρό Πετρή

Ο φόβος της όμως νίκησε κάθε άλλη επιθυμία και εδώ που τα λέμε στα χρόνια αυτά οι οικογένειές σας μόνο προβλήματα ξέρουν να δημιουργούν. Σκέψου να το μάθει Καλλιόπη τι θα γίνει.” θα του πει τελικά και ο Μαθιός θα συμφωνήσει με τη γυναίκα του.

Αυτό το σενάριο ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω” τονίζει ο Αστέρης. Θα φύγει απ’ το σπίτι τους φανερά προβληματισμένος. Την ίδια ώρα όμως σκέφτεται πως δεν θέλει να χάσει περισσότερο χρόνο από το γιο του, το παιδί που στερήθηκε για δύο χρόνια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μία κουβέντα στην εκκλησία απειλεί να τινάξει τις ζωές τους στον αέρα

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φαρμάκης βοηθά τον Αντώνη να θυμηθεί

Η Στέλλα και η Βασιλική βλέποντας τον να βασανίζεται αλλά και να απομακρύνεται από την Αργυρώ γιατί δεν ξέρει πως να της φερθεί αποφασίζουν με τις κουβέντες τους να του αλλάξουν γνώμη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close