Σασμός: Ο Ευθύμης λέει στην Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή – Η Βασιλική συντετριμμένη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού 0 Ευθύμης λέει στην Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή – Η Βασιλική συντετριμμένη.

Ε ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ;;;;;


Η Βασιλική έρχεται αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια για τον Μαθιό στα επόμενα επεισόδια της σειρά “Σασμός”. Ο Ευθύμης της αποκαλύπτει την αλήθεια και εκείνη συγκλονίζεται. Παράλληλα ο τελευταίος καταρρακωμένος, δείχνει να βυθίζεται όλο και περισσότερο στις παραισθήσεις του.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μαθιός και Παύλος ανοίγουν τον δρόμο για το Σασμό

Σασμός: Ο Ευθύμης λέει στην Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή – Η Βασιλική συντετριμμένη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Ευθύμης δεν έχει όσιο και ιερό στη ζωή του

Η ώρα που η Βασιλική θα έρθει αντιμέτωπη με την πιο σκληρή αλήθεια έφτασε. Πάνω που ήλπιζε πως ο γάμος της με τον Μαθιό θα σηματοδοτήσει το τέλος των προβλημάτων τους, τα όνειρά της θα γκρεμιστούν με μια αποκάλυψη που θα ανατρέψει τα πάντα. Συγκεκριμένα θα μάθει πως ο δολοφόνος του Στεφανή, δεν είναι άλλος από τον Μαθιό. Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που εξαφανίζεται το όπλο της δολοφονίας του Στεφανή. Ο Μαθιός είναι σε απόγνωση και η Βασιλική παραξενεύεται ιδιαίτερα με την συμπεριφορά του και είναι σίγουρη πως κάτι κρύβει.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Ντίνα σώζει τον Βαγγέλη

Σασμός: Ο Ευθύμης λέει στην Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή – Η Βασιλική συντετριμμένη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παύλος υποψιάζεται τον Λευτέρη

Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον ξεκινάει όταν το όπλο φτάνει στα χέρια του Παύλου. Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς “Σασμός” σύμφωνα με το περιοδικό Μy TV, ο Μαθιός προκειμένου να θολώσει τα νερά και να μην κινήσει υποψίες, δέχεται να βοηθήσει τον Βρουλάκη, να βρει την προέλευση του όπλου, έχοντας σκοπό να τον αποπροσανατολίσει. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένει. Δυστυχώς ο χειρότερος φόβο του Μαθιού επιβεβαιώνεται όταν ο Παύλος παραδίδει το όπλο του φόρου στα χέρια του Αντώνη, οποίος έχει ξαναβρεί την μνήμη του και είναι ξανά πίσω στην ενεργή δράση.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη δίνουν μάχη για το μικρό Πετρή

Σασμός: Ο Ευθύμης λέει στην Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή – Η Βασιλική συντετριμμένη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μία κουβέντα στην εκκλησία απειλεί να τινάξει τις ζωές τους στον αέρα

Την ίδια στιγμή η απρόσμενη άφιξη του Ευθύμης στο ξενοδοχείο πανικοβάλει την Αργυρώ και την Βασιλική. Ο Μαθιός ενημερώνεται πως ο  Ευθύμης συνάντησε πάλι τη γυναίκα του και χωρίς να χάνει χρόνο ζητάει εξηγήσεις από τον Φαρμάκη. Συγκεκριμένα του λέει να μείνει μακριά από την Βασιλική και να μην την ξαναπλησιάσει ποτέ, διαφορετικά οι δυο τους θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Οι προειδοποιήσεις αυτές όχι μόνο δεν ηχούν καλά στα αυτιά του Ευθύμη αλλά αποφασίζει να δώσει στον Μαθιό την χαριστική βολή.

Δείτε ακόμα; Σασμός: Ο Φαρμάκης βοηθά τον Αντώνη να θυμηθεί

Σασμός: Ο Ευθύμης λέει στην Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή – Η Βασιλική συντετριμμένη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Έτσι η Θοδώρα μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του Λευτέρη

Έτσι συναντά ξανά την Βασιλική στο ξενοδοχείο και κοιτώντας την στα μάτια, της λέει πως ο δολοφόνος του Στεφανή, δεν είναι άλλος από τον Μαθιό. Στο άκουσμα αυτής της ειδήσεις η καρδιά της Βασιλικής σπάει σε 1000 κομμάτια και ολόκληρος ο κόσμος της κλονίζεται συθέμελα. Οι αμφιβολίες στην κυριεύουν, μην μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που αγαπάει παράφορα, είναι δολοφόνος. Το μόνο πλέον που θέλει είναι να σιγουρευτεί πως τα λεγόμενα του Φαρμάκη είναι αληθινά.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Παύλος και Μαθιός θα ψάξουν μαζί σε ποιον ανήκει το όπλο

Σασμός: Ο Ευθύμης λέει στην Βασιλική για τον φόνο του Στεφανή – Η Βασιλική συντετριμμένη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Παύλος δολοφονεί τον Φαρμάκη

Από την άλλη ο τελευταίος μετά τα πρόσφατα γεγονότα με το Λευτέρη και την αποκάλυψη ταυτότητας του, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχτεί. Οι προσπάθειες του όμως πέφτουν στο κενό και όσο περνούν οι μέρες ο Ευθύμης είναι όλο και πιο καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι κλονισμένη.

Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να χάσει εν μέρη τα λογικά του και να βυθιστείς στις παραισθήσεις του. Συγκεκριμένου ο άντρας αρχίζει να πιστεύει πως έχει κοντά του, την αδικοχαμένη Ρέα και μαζί παίρνουν κάποιες τρυφερές στιγμές.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close