Σασμός-Τόλης-Καλλιόπη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Τόλης εκβιάζει την Καλλιόπη. 

Με λάθος άνθρωπο τα έβαλες Τόλη…Στην Καπετάνισσα αυτά δεν περνάνε λέμεεεε!

Ο Τόλης μένει ελεύθερος με απόφαση της Αιμιλίας και αποφασίζει να αξιοποιήσει το γράμμα του Κώστα που κατονόμασε το δολοφόνο του Στεφανή. Ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει την Νάντια, η οποία είναι σχεδόν βέβαιη πως είναι ο πατέρας της.

Το σχέδιο των ανιψιών της Καλλιόπης να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες αποτυγχάνει. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά στα μαύρα καθώς φεύγει απ’ τη ζωή η γιαγιά της Τζένης η Φιλιώ. Η κηδεία της συσπειρώνει το χωριό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ξαφνική διακοπή για την σειρά

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει έμπρακτα το Σταύρο

Η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του Τόλη που ίσως μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα καθώς έχει το γράμμα του που αποκαλύπτει το φονιά του Στεφανή. Ο Βαγγέλης γνωρίζετε στο μπαρ με τον Ευθύμη ενώ η Νάντια περιμένει να έρθει ο Μαθιός.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το μεγαλείο ψυχής της Στέλλας θα τους λυγίσει όλους

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα αδέρφια κατρακυλούν στο βούρκο

Η Αργυρώ βρίσκεται σε απόγνωση καθώς βλέπει τον Σταύρο να διεκδικεί πιεστικά το παιδί της. Ο Παύλος στη συνέχεια τον βρίσκει και του ζητά να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. Η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στο Νικηφόρο και την Νάντια ενώ ο Μαθιός ετοιμάζεται να την συναντήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί την Μαρίνα κι εκείνη σοκάρεται

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης νικά τον θάνατο

Ο Ευθύμης δέχεται επίθεση. Ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του. Η Νάντια, αποκαλύπτει τις υποψίες για τον πατέρα της στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, τον Ευθύμη γεγονός που θα την οδηγήσει σε νέες περιπέτειες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη

Σασμός-Τόλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται. Ο Παύλος επισκέπτεται την Αιμιλία και της ζητά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Καλλιόπη αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή όμως εμφανίζεται ο Τόλης ο οποίος γνωρίζει όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή, από το γράμμα που του άφησε ο Κώστας στη φυλακή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Η γιαγιά Ειρήνη, με τον Παπά Μιχάλη αποφασίζουν να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με το Μαθιό. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς και η Άσπα, ζητά συγνώμη από τον Μύρωνα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Σασμός-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ και να της πει την αλήθεια για το νεφρό. Ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρόσκληση του Ευθύμη Φαρμάκη, στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει την Βασιλική να απομακρύνεται από αυτό εξαιτίας των μηνυμάτων.

Δείτε ακόμα Αμούτζας-Πιερίδου: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, εκείνη, από την άλλη προσπαθώντας να βοηθήσει την Αργυρώ στον πόλεμο με τον Σταύρο, που την κατηγορεί για μοιχεία της αποκαλύπτει ότι ο δότης του νεφρού της είναι ο Αστέρης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close