Σασμός-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την κηδεία που θα ενώσει όλο το χωριό.

Αχ τι άλλο θα δούμε…

Μία αποκάλυψη βόμβα και μία και κηδεία αναμένεται να ταράξουν ακόμη μία φορά την Άνω Ποριά. Συγκεκριμένα, η γιαγιά της Τζένης πεθαίνει και όλοι, ενώνονται για να στηρίξουν την κοπέλα. Αντίθετα ο Σταύρος δίνει το τελειωτικό χτύπημα στην Αργυρώ, όταν της παίρνει τον Πετρή. Ωστόσο η Βασιλική της ομολογεί πως ο Αστέρης είναι ο δότης που της χάρισε ξανά ζωή.

Ο πόλεμος ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες μοιάζει να μην έχει τελειωμό. Όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε τα ξαδέρφια του Αστέρη και του Μάθιου οργάνωσαν την καταστροφή των χωραφιών που κληρονόμησε η Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα αδέρφια κατρακυλούν στο βούρκο

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απειλεί την Μαρίνα κι εκείνη σοκάρεται

Ωστόσο ο Αστέρης και ο Μαθιός αποφάσισαν να τα εμποδίσουν και έτσι ο πρώτος έσωσε τη ζωή του Παύλου Βρουλάκη. Έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν, όλο το χωριό προσπαθεί να συνέλθει αλλά και να κατευνάσει τα πνεύματα.

Όμως ακόμη ένα δυσάρεστο νέο έρχεται να βυθίσει στο πένθος την Άνω Ποριά. Η Φιλιώ, η γιαγιά της Τζένης, αφήνει την τελευταία της πνοή και όλοι θλίβονται μιας και η γυναίκα ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή στους συγχωριανούς της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης νικά τον θάνατο

Σασμός-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα τιμωρήσει τον Πάνο και τον Ευθύμη

Μάλιστα προσπαθούν να στηρίξουν την Τζένη, η οποία τώρα πια είναι μόνη της. Η κηδεία λαμβάνει χώρα και συσπειρώνει το χωριό για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δε μοιάζει ικανό να ενώσει πια τις διαφορές ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Σταύρο.

Ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να την εκδικηθεί και, όπως θα δούμε, καταφέρνει να τον πληγώσει. Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της για να μείνει μαζί του και καταρρακώνεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο διαζύγιο στην Άνω Ποριά

Σασμός: Ο Σταύρος γίνεται η σκιά της Αργυρώς

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα τροπή ανάμεσα σε Αργυρώ και Αστέρη

Ο Αστέρης θέλει να την βοηθήσει, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο, ενώ η Μαρίνα νιώθει ανήμποροι να βοηθήσει την κόρη της. Μάλιστα, ο Παύλος μαθαίνει τι συνέβη, και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Έτσι, βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. Ωστόσο η ένταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου κλιμακώνεται και εκείνος δεν κάνει πίσω. Η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, καθώς και οι δύο αντιλαμβάνονται πως όσο μένουν μακριά ο ένας από τον άλλον υποφέρουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οικογένεια Αγγελάκη οδεύει προς το τέλος

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-Πετρής

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η οικογένεια Βρουλάκη

Λίγο αργότερα ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια της κίνησης της Αργυρός και πεισμώνει ακόμα περισσότερο εναντίον της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Μαρίνα προσπαθεί να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό και να της πει ποιος είναι ο δότης που της χάρισε ξανά ζωή.

Όμως δεν έβρισκε το θάρρος να της αποκαλύψει το μυστικό καθώς ξέρει καλά πως αν η Αργυρώ μάθει την αλήθεια όλα θα αλλάξουν. Μία αλήθεια όμως δεν θα μπορεί μείνει για πολύ καιρό κρυφή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος βρίσκει νέο εχθρό

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια εκμεταλλεύεται τον Νικηφόρο για τον Μαθιό

Kαθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Bασιλική με μία αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα.

Η τελευταία δεν αντέχει να βλέπει την Αργυρώ να διαλύεται μέρα με τη μέρα όσο βρίσκεται μακριά από τον Πετρή γι’ αυτό αποφασίζει να της αποκαλύψει πως ο Αστέρης της έδωσε το νεφρό του και ζήτησε από όλους να το κρατήσουν κρυφό. Η Αργυρώ, ακούγοντας την αλήθεια για το ποιος ήταν ο δότης μένει αποσβολωμένη. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αστέρης έκανα τα τέτοιο για εκείνη και όλα μέσα της αλλάζουν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close