Σασμός-Αστέρης-Μωρό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης δεν θα αποδεχτεί εύκολα το μωρό.

Τιιιιιιιιιιιι;;;;;;;

Στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day, μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία αναφέρθηκε στις εξελίξεις της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός. Τι αποκάλυψε για τον Αστέρη και την σχέση τους;

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Καλλιόπη θα κινήσει γη και ουρανό για το τέλος του Παύλου

Σασμός:

«Η Αργυρώ συγκλονίζεται από τον θάνατο του Άγγελου, οι Βρουλάκηδες έχουν περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα αργήσει να φανεί ότι ο Μαθιός δεν σκότωσε τον Άγγελο. Ο Αστέρης συνδέεται πολύ με την Αργυρώ γιατί έχουν κοινά βιώματα.

Δείτε επίσης : Σασμός: Κινδυνεύει η ζωή του Λευτέρη

Σασμός:

Τους ενώνει κάτι πολύ μεγάλο. Η Αργυρώ το έχει καταλάβει ότι ήταν ατύχημα αλλά δεν θέλει να το αποδεχτεί. Θα δούμε κάποια σύνδεση του Αστέρη με το μωρό, αλλά αυτό θα αργήσει.

Δείτε επίσης : Σασμός: Καλλιόπη και Μαρίνα γίνονται φίλες

Σασμός:

Η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό ήταν ο θάνατος του Πετρή», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφερόμενη στις εξελίξεις της σειράς, Σασμός.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close