Σασμος: Ποιοι χωρίζουν ποιοι παντρεύονται και τα ερωτικά τρίγωνα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε ποιοι χωρίζουν ποιοι παντρεύονται και τα ερωτικά τρίγωνα. 

Τώρα δέσαμε…

Μπορεί στην Άνω Ποριά να έχει χυθεί πολύ αίμα, όμως την ίδια στιγμή οι ήρωες της αγαπημένης σειράς δηλώνουν ερωτευμένοι και κάνουν όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον. Ή μήπως δεν θα τα καταφέρουν να ξεφύγουν από τα λόγια και τους κανόνες του χωριού;

Αργυρώ Αστέρης Σταύρος

Όλοι περιμένουν πως η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ θα κρατούσε για πάντα και πως ίσως να ήταν αυτοί που θα έφερναν τον Σασμό στο χωριό, όμως τελικά η ιστορία γράφτηκε με μελανά γράμματα. Η εμπλοκή του Αστέρη με τον Πέτρο στον πρώτο κύκλο που στοίχησε τη ζωή στον τελευταίο, ήταν και η αφορμή που έφερε την οριστική ρήξη στο ζευγάρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Θα πεθάνεις τρισκατάρατη -Η Καλλιόπη απειλεί την Αργυρώ

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η εισαγγελέας θέλει να καταστρέψει τον Μαθιό

Η Αργυρώ, ούσα έγκυος, αναζήτησε ένα καλύτερο μέλλον για τον γιο της και πήγε στα Γιάννενα, όπου γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σταύρο. Η σχέση τους κυλούσε όμορφα και είχε όλες τις προδιαγραφές για να τους οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία, μόνο που οι συνθήκες ανάγκασαν το ζευγάρι να επιστρέψει στον τόπο της Αργυρώς και μοιραία να έρθει ξανά σε επαφή με το παρελθόν της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Τρελαίνομαι στη σκέψη πως σε φιλάει άλλος άντρας Αργυρώ

Σασμός: Ο Αστέρης αποφασισμένος για εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο νέος άντρας που έρχεται στη ζωή της Στέλλας

Ο Αστέρης ήταν εκείνος που τη βοήθησε στο θέμα της υγείας της, αλλά και θα συνεχίσει το δεύτερο κύκλο της σειράς να της υπενθυμίζει το πόσο την αγαπάει. Ο Σταύρος, θα καταλάβει πως πρέπει να φύγει από το χωριό όσο και αν αυτό τον πονάει για να την αφήσει να αναζητήσει την ευτυχία που της αξίζει. Αργυρώ και Αστέρης σύντομα και με αφορμή τα δεινά που θα τους βρουν θα αρχίσουν να βρίσκονται στα κρυφά μέχρι που θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

Μαθιός Βασιλική

Την ανάγκασαν στα νιάτα της να παντρευτεί τον Στεφανή Σταματάκη, ενώ ο πραγματικός της έρωτας ήταν ο Μαθιός που ήταν φαντάρος και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Η ζωή όμως έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στο ζευγάρι που μέχρι τον πρώτο κύκλο ζούσε τον έρωτά του, αδιαφορώντας για τα κακεντρεχή σχόλια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο άντρες

Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler για τη σειρά (βίντεο)

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ απειλεί την Βασιλική

Μάλιστα, όλα έδειχναν πως η Βασιλική θα ζήσει για πάντα στο πλευρό του άντρα που αγάπησε πραγματικά, μέχρι που ο Αντώνης όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο προχώρησε στη σύλληψη του αγαπημένου της για το φόνο του Άγγελου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Έτσι χωρίζει ο Αστέρης Αργυρώ και Σταυρό

Σασμός: Ο Μαθιός δίνει spoiler για τη σειρά (βίντεο)

Δείτε ακόμη Σασμός: H σχέση του Παύλου Βρουλάκη με την Σοφία

Τι κι αν βρεθεί όμως γρήγορα έξω επειδή η Καλλιόπη θα αναλάβει την ευθύνη; Ο Παύλος Βρουλάκης θα σκοτώσει τη Βασιλική και λίγο αργότερα ο Μαθιός που δεν θα αντέξει το χαμό της, θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Παύλος Αιμιλία Δημήτρης

Ο Παύλος Βρουλάκης θα κάνει την εμφάνιση του στην Άνω Ποριά στην κηδεία του Αγγέλου, με σκοπό να πάρει εκδίκηση από τους Σταματάκηδες. Αυτό όμως που και ο ίδιος αγνοεί είναι πως θα πληγωθεί καθώς θα εμφανιστεί και η πρώην γυναίκα του Αιμιλία, η οποία, μετά τον υποτιθέμενο πνιγμό του, αποφάσισε να παντρευτεί τον πρώην κολλητό του, Δημήτρη Μαραθάκη, ο οποίος διορίζεται γιατρός στο πονεμένο χωριό της Κρήτης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα πάρει νέα εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει στα χέρια του Μαθιού

Οι τρεις τους θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι και παρότι θα δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις, η αγάπη του Παύλου προς την Αιμιλία δεν θα μπορέσει να κρυφτεί. Μοιραία το ζευγάρι θα έρθει ξανά κοντά.

Μαρίνα Αντώνης

Εκείνη βρέθηκε στο τμήμα πριν από χρόνια γιατί είχε χάσει την τσάντα της και εκείνος όταν την είδε έχασε το μυαλό του. Η αγάπη του Αντώνη για τη Μαρίνα άντεξε στον χρόνο, παρότι την έβλεπε ευτυχισμένη στο πλευρό του Μάρκου Βρουλάκη, αλλά ήρθε η ώρα κατά τη διάρκεια του δευτέρου κύκλου, να δούμε το ζευγάρι να οδηγείται στα σκαλιά της εκκλησίας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα βάζει φυλακή τον Κώστα

Σασμός: Τότε παντρεύονται Αντώνης και Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Λευτέρης στα μαχαίρια

Η παρουσία του Παύλου, που θα εμφανιστεί ξαφνικά στις ζωές τους, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις συναντήσεις τους και η αλήθεια είναι πως ο ξάδερφος του Μάρκου θα βρίσκει αφορμές για να προβάλλει εμπόδια στον έρωτά τους, όμως η αγάπη πάντα κερδίζει και η Μαρίνα με τον Αντώνη θα το αποδείξουν περίτρανα. Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του Σασμού θα παντρευτεί.

Λευτέρης Θεοδώρα

Ο Λευτέρης, ο νέος αστυνομικός που θα φτάσει στην Κρήτη, θα έρθει σύντομα σε επαφή με τη Θοδώρα και η έλξη μεταξύ τους είναι διάχυτη. Η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη θα ενθουσιαστεί με την παρουσία του γοητευτικού άντρα και γρήγορα θα παραδοθεί στον έρωτά του. Προσοχή όμως!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης αποφασισμένος για εκδίκηση

Σασμός: Ο Λευτέρης κρύβει πολλά μυστικά απο την Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα spoilers του β’ κύκλου

Καθώς καμία σχέση της Θοδώρας δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα έτσι και αυτή λέγεται πως θα περάσει από χίλια κύματα. Το γεγονός ότι αυτός θα βρίσκεται σε μυστική αποστολή και μάλιστα πως ο Λευτέρης δεν είναι το πραγματικό του όνομα μόνο προβλήματα θα φέρει στη σχέση τους. Οι δυο τους πάντως στο τέλος θα παντρευτούν.

Μανώλης Κλαίρη

Στο πρόσωπό της δεν βρήκε μόνο τον πραγματικό έρωτα, αλλά και έναν άνθρωπο να μοιράζεται τους προβληματισμούς και τις σκέψεις του. Η Κλαίρη αγάπησε τον Μανώλη και η σχέση τους έγινε από όλους αποδεκτή. Όμως οι κρυφές σκέψεις του, που σχετίζονται με το γεγονός πως έχει δει το φονιά του Στεφανή, έχουν φέρει τη ρήξη ανάμεσα τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει για το καλό της Άσπας

Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης κρύβει πολλά μυστικά απο την Θοδώρα

Η αγαπημένη του τον πιέζει να μιλήσει, αλλά εκείνος δεν θέλει να προκαλέσει περισσότερο κακό στους οικείους του. Προτιμά λοιπόν τη σιωπή, παρά τις πιέσεις της, ενώ, όπως θα δούμε στο δεύτερο κύκλο, θα πάρει την απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση του Παπαφράγκου και θα βρεθεί στο εξωτερικό. Άρα το ζευγάρι σύντομα θα χωρίσει οριστικά.

Νικηφόρος Τζένη

Ο Νικηφόρος ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του προς την Τζένη ακόμα και όταν εκείνη είχε σχέση με ένα άλλο αγόρι. Και ενώ εκείνη στην αρχή ήταν αδιάφορη, είδαμε πως η σχέση τους δυνάμωσε όταν συνειδητοποίησε πως ο γιος της Βασιλικής την υπολογίζει σε κάθε του βήμα. Τώρα σπουδάζουν και δύο στο Ηράκλειο με τα προβλήματα να μη λείπουν απο την καθημερινότητα τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτοκτονεί η Άσπα;

Σασμός: O Νικηφόρος για μια φορά ακόμη μένει ορφανός

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μπαίνει ασπίδα μπροστά στον Μαθιό

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο Νικηφόρος μετά τη φυλάκιση του Μαθιού θα περνάει τον περισσότερο χρόνο του στην Άνω Ποριά και η Τζένη που θα συμμερίζεται τα προβλήματα του δεν θα τον αφήνει μόνο. Το ζευγάρι θα καταφέρει να επιβιώσει, ακόμα και όταν η Βασιλική πεθάνει

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close