Σασμός-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Αστέρης παίρνει μία απρόσμενη απόφαση.

Αντε βρε παιδιά συντομεύετε επιτέλους την επανασύνδεση, έχουμε και να λιαστούμε!!!!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του

Η Αργυρώ ρισκάρει να πάει τον Σταύρο και τον Πετράκη στο χωριό ενώ η Μαρίνα και ο Άγγελος βλέπουν τις ελπίδες για την υγεία της να λιγοστεύουν. Η ζωή της τώρα βρίσκεται στα χέρια της τύχης. “Τί θα κάνουμε Άγγελε; Πώς θα ζήσω αν μου πάρουν την Αργυρώ μου;” τον ρωτάει με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του

Σασμός-Μαρίνα-

Ο Άγγελος δεν θέλει να δεχτεί πως η Αργυρώ θα χάσει τη μάχη με τη ζωή της και της το λέει. “Μαρίνα θα καμαρώνεις για πολλά χρόνια ακόμα την κ@ρη σου. Να μην ανησυχείς και θα βρεθεί ο δότης που θα τη σώσει. Λίγο ακόμα πρέπει να περιμένουμε.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ανατροπή με τον φονιά του Άγγελου

Στο μεταξύ ο Σταύρος λέει στον Αστέρη που θεωρεί φίλο του την αλήθεια για την υγεία της Αργυρώς και εκείνος αισθάνεται συντετριμμένος. Θέλει να βοηθήσει αλλά δεν ξέρει με ποιο τρόπο. Ούτε σαν σκέψη δεν μπορεί να δεχτεί πως η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα μπορεί σε λίγο καιρό να μη ζει και να μην αναπνέει.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθίος θρηνεί την Βασιλική νεκρή στα χέρια του

Όλοι οι άνθρωποι της Αργυρώς αγωνιούν για το πότε θα βρεθεί συμβατός δότης. Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο. τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος κουμπάρος στο γάμο Μαθιού Βασιλικης

Σασμός-Αστέρης-

Ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση και καθώς οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύουν ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της και μάλιστα παίρνει μία μεγάλη απόφαση για εκείνη. Να κάνει εξετάσεις για να δει αν είναι ο ίδιος συμβατός δότης.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close