Σασμός: Ο Μαθίος θρηνεί την Βασιλική νεκρή στα χέρια του

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Μαθίος θρηνεί την Βασιλική νεκρή στα χέρια του.

Ti σποιλερς είναι αυτά παλι καλε; ΕΧΕΙ ΡΑΦΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ TWITTER για το ΓΑΜΟ! Τί δεν καταλαβαίνετε;

 

Αν και όλοι περιμένουμε το γάμο Μαθιού -Βασιλικής τα spoilers μας βάζουν ξανά φωτιά με το θάνατο της Βασιλικής που ελπίζουμε να είναι ψέμα.

Το πιο βαρύ χτύπημα θα δεχτεί ο Μαθιός στον Σασμό και φυσικά και ο Νικηφόρος που μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ένα άλλο χέρι, πέρα από κάθε υποψία, θα αφαιρέσει τη ζωή της μάνας του, της Βασιλικής, όπως διαβάζουμε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (10/6)!

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος κουμπάρος στο γάμο Μαθιού Βασιλικης

Το παιδί θα βρεθεί στην κυριολεξία στο έλεος του θεού, με έναν και μόνο άνθρωπο να του στέκεται σαν πατέρας, τον Μαθιό, που ξεχειλίζει από πόνο αλλά και οργή. Σύντομα ωστόσο η μοίρα θα του παίξει άσχημο παιχνίδι καθώς θα πέσει στα δίχτυα του Αντώνη. Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Βασιλική είναι ευτυχισμένη, αφού αυτή και ο Μαθιός έχουν ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και ετοιμάζονται να κάνουν τον γάμο τους. Οι δυο τους δεν σταματούν να ονειρεύονται εκείνη τη μέρα.

Σασμός: Ο Μαθιός βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης μας συστήνει γιο και εγγονό

Σκέφτονται τι θα βάλουν, ποιους θα καλέσουν, πώς θα είναι το γλέντι τους. Το ίδιο και ο Νικηφόρος, που εκτός από το να συνοδέψει τη μάνα του νύφη, είναι κι αυτός που θα τους αλλάξει τα στέφανα.

Βίαιος ο θάνατος της Βασιλικής στον Σασμό

Η μοίρα όμως θα παίξει άσχημο παιχνίδι σε όλους. Το χτύπημα θα είναι μεγάλο, καθώς η Βασιλική θα βρεθεί στο στόχαστρο του μίσους της Καλλιόπης και θα πεθάνει βίαια, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια εξήγηση για το πώς και για το γιατί.

Η Βασιλική, μια γυναίκα που δεν έχει φταίξει πουθενά εκτός ίσως ότι αγάπησε τον γιο της, θα πληρώσει χωρίς να φταίει, χωρίς να έχει κάνει κακό σε κανέναν με τη θέλησή της.

Το χέρι της καπετάνισσας θα οπλιστεί με θάνατο και θα της πάρει τη ζωή ξαφνικά, ύπουλα και αθόρυβα. Όλα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν την ημέρα του γάμου της με τον Μαθιό. Η Βασιλική θα θελήσει να πάει λίγο πριν ντυθεί νύφη στο νεκροταφείο, στο μνήμα του Στεφανή.

Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Γεράσιμος φεύγει μετά το θάνατο του πατέρα του

Πριν στεφανωθεί η Βασιλική περνάει την πόρτα του νεκροταφείου και σκύβει στον τάφο του άντρα της για να ζητήσει συγχώρεση. Εκείνη η στιγμή θα είναι και η τελευταία της, καθώς πέφτει νεκρή μέσα σ’ ένα λουτρό αίματος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σαν τηλεθεατές δεν θα δούμε την Καλλιόπη. Εμείς θα δούμε μόνο μια φιγούρα με μαύρα.

Σασμός: Η Βασιλική πεθαίνει την ημέρα του γάμου της ;

Δείτε ακόμη Σασμός: Στιγμές τρόμου στο σπίτι της Μαρίνας

Όλοι λοιπόν περιμένουν τη Βασιλική να γυρίσει αλλά μάταια, ενώ αυτό που θα αντικρίσουν φέρνει λύπη για πολλούς, οργή και σπαραγμό για τον Νικηφόρο και τον Μαθιό. Ο Μαθιός είναι κομμάτια καθώς βλέπει τη μοναδική γυναίκα που έχει αγαπήσει στη ζωή του να είναι νεκρή και ορκίζεται εκδίκηση.

Ο Νικηφόρος θρηνεί, ενώ η ψυχή του γεμίζει μίσος για όποιον του έκανε αυτό το κακό. Στη ζωή και των δύο, που θα μείνουν ενωμένοι σαν πατέρας με γιο, η εκδίκηση και το μίσος θα κυριαρχήσουν. Ο Νικηφόρος θα μείνει ορφανός με μόνο στήριγμα τον Μαθιό.

Σασμός: Νικηφόρος και Αντώνης σε σκληρό τετ α τετ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ξεσπά στον Μανόλη

Θα αναλάβει τα πάντα και θα φροντίζει κάθε μέρα να κάνει τον Νικηφόρο να σταθεί στα πόδια του, αφού ο θάνατος της αγαπημένης του μητέρας θα τον κάνει ακόμα πιο ευάλωτο, εύθραυστο και απομονωμένο από τον κόσμο. Ορκίζεται να μάθει ποιος και γιατί τη σκότωσε. Ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατό της. Θα το μάθει όμως; Και αν το μάθει, θα μπορέσει να το αντέξει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close