Σασμός: Ο Νικηφόρος κουμπάρος στο γάμο Μαθιού Βασιλικης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς γίνεται  ο Νικηφόρος κουμπάρος στο γάμο Μαθιού Βασιλικης.

Ο Μόνος Νικηφόρος που θα ήταν αποδεκτός για κουμπάρος ήταν ο Νικηφόρος από τις Άγριες Μέλισσες. Έτσι να κάνουμε και εντύπωση! Εναλλακτικά η Αργυρώ για την απόλυτη θραύση

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας ή αλλιώς Νικηφόρος όπως τον γνωρίζουμε έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και ανέφερε για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής και πώς θα είναι ο κουμπάρος. Διαβάστε παρακάτω:

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (7/6) ο Γιώργος Αμούτζας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του Νικηφόρου που ενσαρκώνει στον Σασμό καθώς και στην προσωπική του ζωή, ανακοινώνοντας έμμεσα, τον χωρισμό του.

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης μας συστήνει γιο και εγγονό

Ο ίδιος συμμετέχει στην παράσταση που ανεβάζει η Μαρία Πρωτόπαππα. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, εξήγησε πως είναι μόνος του αλλά δεν νιώθει μοναξιά.

«Ο Νικηφόρος θα μάθει στη δεύτερη σεζόν ποιος είναι ο πατέρας του. Για την ώρα ξέρω πως τις επόμενες ημέρες έχουμε να γυρίσουμε κάποιες σκηνές που το γλεντάμε, που κάνουμε bachelor.

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Γεράσιμος φεύγει μετά το θάνατο του πατέρα του

Θα είμαι και κουμπάρος στον γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. Το τέλος του βιβλίου θέλει τον Νικηφόρο να μαθαίνει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, τώρα θα δούμε πως θα το πάμε σεναριακά και ποιο θα είναι το τέλος της ιστορίας μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε: «Η προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είναι η παράστασή μας και αυτή η τόσο όμορφη περιοδεία που ετοιμαζόμαστε να ακολουθήσουμε.

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Στιγμές τρόμου στο σπίτι της Μαρίνας

Στην καθημερινότητά μου ζω με υπέροχους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες. Δεν υπάρχει μοναξιά, δεν πιστεύω στη μοναξιά».

Με ποια είχε σχέση ο Γιώργος Αμούτζας

Σασμός-Νικηφόρος

Ο Γιώργος Αμούτζας ήταν ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Έλενα Πιερίδου. Τα δύο παιδιά είχαν δημοσιεύσει πολύ λίγα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media, καθώς επιθυμούσαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

“Ναι είμαι ερωτευμένη. Είμαι σε σχέση, είχαμε κάποια θέματα λόγω απόστασης. Μένει στην Ελλάδα, είμαστε περίπου τρία χρόνια μαζί. Πιο παλιά βρισκόμασταν πολύ πιο σπάνια και έχουμε περάσει κρίση.

Γιώργος-Αμουντζάς-Έλενα-Πιερίδου

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός ξεσπά στον Μανόλη

Τώρα ευλπιστώ να βρισκόμαστε πιο συχνά. Είναι δύσκολο να μετακομίσει γιατί έχει μια σταθερή δουλειά. Εγώ δεν σκέφτηκα να μετακομίσω στην Αθήνα. Είναι άλλοι οι ρυθμοί, νομίζω θα μου στοιχίσει να αφήσω τους δικούς μου” , σύμφωνα με το είχε πει σε συνέντευξή της το 2018 η Έλενα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close