Σασμός: Στιγμές τρόμου στο σπίτι της Μαρίνας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού θα δούμε στιγμές τρόμου στο σπίτι της Μαρίνας. 

Αυτοί οι σεναριογράφοι δεν θα την αφήσουν την καημένη την Μαρίνα να αγιάσει επιτέλους;

Στον Σασμό, η Καλλιόπη δεν μπορεί να δεχτεί ακόμα πως το κτήμα της θα πέσει στα χέρια των Βρουλάκηδων, ενώ η Μαρίνα αρνείται να δεχτεί πως η κόρη της είναι άρρωστη. Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος ψάχνει για συμβατό δότη.

Για μια ακόμη φορά η καπετάνισσα δεν κοιμάται ήσυχη τα βράδια. Η σκέψη της ταξιδεύει στον πολυαγαπημένο της άντρα, Βασίλη. Νιώθει σαν να ακούει τη συμβουλή του, να μην αφήσει άλλο κομμάτι της περιουσίας τους να φτάσει στην οικογένεια Βρουλάκη, κι αμέσως πετάγεται από το κρεβάτι της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ αλλάζει σπίτι

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Ο Αστέρης εκείνη την ώρα δεν μπορεί να της μιλήσει ούτε ο Μαθιός, οπότε πνίγεται στις σκέψεις της. Το επόμενο πρωί θα τη βρει μόνη στο σπίτι, γεγονός που θα της προκαλέσει ακόμα περισσότερη ταραχή για όσα θα συμβούν.

Καθώς όμως τα άσχημα νέα ποτέ δεν αργούν να φτάσουν στα αυτιά εκείνων δεν που θέλουν να τα ακούσουν, πληροφορείται μετά λύπης της πως ο γιος της αποφάσισε να δώσει τελικά το κτήμα της οικογένειάς της στον Άγγελο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι δύσκολες στιγμές που είχε στην ζωή του ο Σταύρος

Αφού ο ίδιος δεν απαντάει στο κινητό του για να δώσει εξηγήσεις, πάει και βρίσκει τη Βασιλική, η οποία και προσπάθησε πριν λίγες ημέρες να μιλήσει στον Άγγελο και μάλιστα να του αλλάξει γνώμη για την αγορά του συγκεκριμένου κτήματος. Και σε αυτή την περίπτωση όμως θα συναντήσει μπροστά της έναν τοίχο.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

«Αντί να μας βοηθήσεις, μάλλον έκανες χειρότερα τα πράγματα, Βασιλική. Και επίσης, ποιος σου είπε να πας να βρει εσύ τον Άγγελο να τον πείσεις να μην αγοράσει το κτήμα;

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκηνή ορόσημο στη πρόβα νυφικού της Βασιλικής

Δεν μπορούσες να σκεφτείς πως σε αυτή την περίπτωση θα τον έκανες να θέλει ακόμα περισσότερο να μας το πάρει; Βρήκε το κοπέλι μου σε άσχημη θέση και με πεσμένη ψυχολογία και ορίστε τι έκανε», της λέει, όμως η Βασιλική αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να της τα πει έξω από τα δόντια.

Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός-

«Μήπως πρέπει πρώτα απ’ όλους να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, Καλλιόπη; Εσύ τα ξεκίνησες όλα πριν χρόνια, όταν πήρες την περιουσία της Ανθούλας και άρχισες να την εκμεταλλεύεσαι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα αποτελειώνει τον Καραπάνο

Δεν σου επιτρέπω να με κατηγορείς. Προσπάθησα να σε βοηθήσω γιατί ο Άγγελος είναι σωστό παλικάρι, αλλά όπως βλέπω το σάλιο μου έχασα», της απαντά και η οργή της Καλλιόπης ξεχειλίζει.

Η Μαρίνα καταρρέει στον Σασμό

Λίγο αργότερα, η Αργυρώ παίρνει την απόφαση να μιλήσει για την αρρώστια της στη μητέρα της. Η Μαρίνα από το ύφος της καταλαβαίνει ότι έχει συμβεί κάτι σοβαρό και τη ρωτάει: «Συμβαίνει κάτι με τον Πετράκη μας;».

Η Αργυρώ δεν μπορεί να βρει τις σωστές λέξεις για να της περιγράψει αυτό που της συμβαίνει αλλά τελικά κάθονται οι δυο τους μόνες τους και προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά. «Το παιδί είναι μια χαρά, μαμά, και ο Σταύρος, μην ανησυχείς.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Διακομανώλης φέρνει ξανά άσχημα μαντάτα

Εγώ έχω ένα πρόβλημα αλλά δεν θέλω να ανησυχήσεις γιατί με τη βοήθεια του Άγγελου που είναι ήδη στο πλευρό μου, θα καταφέρουμε να τα βγάλουμε πέρα».

Η Μαρίνα έχει αρχίσει να καταρρέει. Δεν ξέρει τι να βάλει στο μυαλό της αλλά το ύφος της Αργυρώς τής δίνει να καταλάβει ότι κάτι σοβαρό της συμβαίνει.

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Τη στιγμή λοιπόν που νιώθει ακόμα ένα χτύπημα της μοίρας να της χτυπάει την πόρτα, αποφασίζει να σταθεί γενναία και να μη δείξει στην κόρη της, στον μοναδικό άνθρωπο που της έχει απομείνει, ότι έχει πανικοβληθεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη επιτίθεται στον παπά Μιχάλη

Απέναντι στον Αντώνη όμως δεν μπορεί να κρύψει ούτε τα δάκρυά της ούτε τις σκέψεις της. «Τι συνέβη, Μαρίνα μου; Σε άφησα χαμογελαστή και χαρούμενη.

Έρχομαι στο σπίτι και σε βρίσκω θλιμμένη; Πες μου ποιος μου στερεί το πιο όμορφο χαμόγελο του κόσμου και μα την Παναγία θα το πληρώσει ακριβά». Από το ύφος της όμως καταλαβαίνει πως δεν είναι ώρα για παιχνίδια.

Σασμός-Αντώνης-

«Η Αργυρώ, Αντώνη μου. Το παιδί μου είναι άρρωστο. Η κατάσταση είναι σοβαρή αφού όπως μου είπε θα υποβάλλεται συνέχεια σε αιμοκαθάρσεις. Τι θα κάνω αν χάσω και το άλλο παιδί μου;».

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική είναι ολόιδια με τις κòρες της (φωτογραφία)

Ο μελλοντικός της άντρας πανικοβάλλεται και μόνο που ακούει τα λόγια της και τη σφίγγει στην αγκαλιά του. «Μαρίνα, αυτό να μη σε ακούσω να το λες ξανά. Η Αργυρώ δεν θα πάθει τίποτα.

Θα τρέξουμε στους καλύτερους επιστήμονες, θα την πάμε όπου χρειαστεί. Αρκεί να μη σε ακούσω ξανά να λες πως θα αποχωριστείς το παιδί σου».

Σύμφωνα με το TV24, και οι δύο παραμένουν σκεπτικοί, όμως η Μαρίνα λίγα λεπτά αργότερα σπάει τη σιωπή της για να του πει να μην αναφέρει τίποτα για την υγεία της Αργυρώς μπροστά στη γιαγιά Ειρήνη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης συντετριμμένος ζητάει από τον Θεό βοήθεια

Η Αργυρώ νομίζει ότι το μεγάλο μυστικό της είναι ασφαλές αφού ξέρουν πραγματικά τι της συμβαίνει μόνο η Μαρίνα και ο Άγγελος. Όμως, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο.

«Τι εννοείς ότι η γυναίκα σου είναι άρρωστη; Είναι κάτι σοβαρό;», τον ρωτάει, αλλά ο Σταύρος προσπαθεί να μην του δώσει πολλές λεπτομέρειες καθώς αυτή είναι η επιθυμία της γυναίκας του. Του αλλάζει λοιπόν την κουβέντα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close