Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του. 

Αυτός ο γάμος δεν έχει δει καλό όνειρο που θα έλεγε και η γιαγιά μου…Μια μας την πεθαίνουν, μία πιάνουν τον Μαθιο. Εγώ λέω να πάνε Παρίσι απλα

Όσο οι μέρες περνούν το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς Σασμός πλησιάζει. Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε μέχρι τότε, κόβουν την ανάσα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθίος θρηνεί την Βασιλική νεκρή στα χέρια του

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει δύο θάνατοι πρόκειται να συγκλονίσουν τους ήρωες και να ανακατέψουν εκ νέου την τράπουλα στα δεδομένα που είχαν μέχρι τώρα στη ζωή τους. Αρχικά θα δούμε τη θυσία του Καραπάνου για να σώσει τη ζωή του Γεράσιμου.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος κουμπάρος στο γάμο Μαθιού Βασιλικης

Ο βαρυποινίτης μαθαίνοντας πως ο νεαρός αστυνομικός για τον οποίο είχε στήσει ο ίδιος καρτέρι θανάτου είναι ο γιος του μπαίνει μπροστά του και τρώει εκείνος τη σφαίρα αφήνοντας ακαριαία την τελευταία του πνοή. Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει πολύ τον Γεράσιμο ο οποίος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Κρήτη αφήνοντας πίσω του τη Στέλλα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο παπά Μιχάλης μας συστήνει γιο και εγγονό

Ο θάνατος όμως που πρόκειται να επηρεάσει όλους τους ήρωες και να φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων είναι εκείνος του Άγγελου. Ο γιατρός θα βρεθεί νεκρός και κανείς δεν θα ξέρει ποιος και γιατί τον έχει σκοτώσει.

Σασμός-Μαθιός-

Άλλωστε ο ίδιος είχε αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς γιατί μπορεί να πήγε στην Κρήτη για να βρει οικογένεια του ωστόσο με τις κινήσεις του δημιούργησε και πολλούς εχθρούς όπως ο Κώστας αλλά κυρίως η Καλλιόπη και ο Μαθιός.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γεράσιμος φεύγει μετά το θάνατο του πατέρα του

Η είδηση πως ο Άγγελος πέθανε έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία και ο Αντώνης βάζει σκοπό της ζωής του να βρει τον ένοχο. Την ίδια ώρα σε αντίθετο κλίμα η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους.

Τα οικεία τους πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό τους, όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή ωστόσο τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί. Ο Μαθιός μετά το θάνατο του Άγγελου μπήκε στο στόχαστρο της αστυνομίας και είναι ο νούμερο ένα ύποπτος μιας και τα δύο ξαδέρφια αρκετές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές και σκληρές κουβέντες.

Δείτε ακόμα Δημήτρης Ήμελλος: Όσα αποκάλυψε για τον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη στον «Σασμό»

Η αστυνομία έπειτα από κάποιες ενδείξεις προχωρά στη σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από όσα διαδραματίζονται αλλά και πολύ περισσότερο η Βασιλική.

Δείτε ακόμα Τίτλοι τέλους για Χριστίνα Χειλά Φαμέλη του Σασμού: Την αντικαθιστά η Πηνελόπη από Άγριες Μέλισσες

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Από εκείνη τη μέρα και μετά αρχίζει ένας αγώνας από τον Μαθιό να αποδείξει πως είναι αθώος. Κάποιοι τον πιστεύουν και βάζουν στο κάδρο των υπόπτων τον Κώστα και την Καλλιόπη. Κάποιοι όμως γνωρίζοντας πόσο σκληρός είναι πιστεύουν πως έληξε τις διαφορές του με τον Άγγελο χύνοντας αίμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close