Σασμός-Στέλλα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού Μαθιός και Στέλλα προχωρούν σε μία επικίνδυνη συμφωνία. 

Ο Μαθιός δεν είχε ήδη αρκετά μπλεξίματα στο κεφάλι του…έπρεπε να αποκτήσει ακόμη ένα!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανόλης ζητάει από τον Μαθιό αντάλλαγμα για να μη μιλήσει

Ο Καραπάνος έχει αποδράσει από τις φυλακές και όλη η Κρήτη είναι αναστατωμένη. Ο Αντώνης και ο Γεράσιμος έχουν πάρει την απόδραση του Καραπάνου προσωπικά. Ειδικά ο Γεράσιμος. Έχουν στήσει μπλόκα λοιπόν σε όλη την Κρήτη και δεν θα ησυχάσουν αν δεν τον ξανά κλείσουν μέσα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος το σκάει από την φυλακή και σκορπά τον τρόμο

Σασμός-Καραπάνος-

Την ίδια στιγμή ο Καραπάνος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τον οποιοδήποτε του χρωστάει χάρη ή είναι σε θέση να τον βοηθήσει. Οπότε επικοινωνεί με την Στέλλα και τον Μαθιό. Γνωρίζει ότι αν δεν ήταν αυτός ο Αστέρης δεν θα είχε βγει από την φυλακή, αφού αυτός ήταν που έφερε την Σεμίνα σε επικοινωνία με την Στέλλα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αγκάθι για την ζωή του Αστέρη και της Βασιλικής

Σασμός-Στέλλα-

Η κατάθεση της Σεμίνας ήταν καθοριστική για την αθώωση του Αστέρη και αυτό το πράγμα το γνωρίζουν πολύ καλά και ο Μαθιός και η Στέλλα. Όταν λοιπόν ο Καραπάνος επικοινωνεί με την Στέλλα και της λέει πως σε αντάλλαγμα για ό,τι έκανε θέλει να τον βοηθήσουν εκείνη και ο Μαθιός με την απόδρασή του, εκείνη δεν μπορεί να του το αρνηθεί.

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η παγίδα του Αστέρη

Έτσι συναντιέται κρυφά με τον Μαθιό και κανονίζουν το σχέδιο τους. Κρύβουν τον Καραπάνο στο βουνό, όπου εκεί θα είναι ασφαλής και ψάχνουν έναν τρόπο να τον βγάλουν εκτός Κρήτης χωρίς να γίνει αντιληπτός από τις αρχές αλλά και τον κόσμο. Θα τα καταφέρουν;

Σασμός: Μαθιός και Στέλλα προχωρούν σε μία επικίνδυνη συμφωνία

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close