Σασμός-Καραπάνος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Καραπάνος το σκάει από την φυλακή και σκορπά τον τρόμο. 

Γεράσιμε, ο μπαμπάς το έσκασε…θα κάνεις κάτι γι’ αυτό ή μπα;

Δείτε ακόμα Σασμός: Η παγίδα του Αστέρη

Ο Καραπάνος βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και τον κατάλληλο τρόπο και το σκάει από την φυλακή. Αμέσως μόλις γίνει αντιληπτή η απόδρασή του, ο Αντώνης και ο Γεράσιμος βρίσκονται σε σοκ. Ο Αντώνης έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Εγώ είμαι ο φονιάς του Στεφανή

Βρίσκεται λίγο πριν τον γάμο με την αγαπημένη του και έχει βαρεθεί όλο κάτι να πηγαίνει στραβά. Από την άλλη ο Γεράσιμος ξεκινάει με μανία να χτυπάει πόρτες και να προσπαθεί να συγκεντρώσει οποιαδήποτε πληροφορία με σκοπό να μάθει την τοποθεσία του.

Σασμός-Καραπάνος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη με μανία επιτίθεται στη Βασιλική

Ο Καραπάνος είναι καλά κρυμμένος όμως. Αποφασίζει να προχωρήσει το σχέδιό του στο επόμενο βήμα και επικοινωνεί με την Στέλλα και τον Μαθιό για βοήθεια. Και η Στέλλα και ο Μαθιός χρωστούν χάρη στον Καραπάνο, αφού εξαιτίας του, βρέθηκε η Σεμίνα και κατέθεσε υπέρ του Αστέρη στην δίκη.

Σασμός-Καραπάνος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σασμός θα έχει και καλό φινάλε

Τους λέει λοιπόν στα ίσια ότι ήρθε η στιγμή να του ξεπληρώσουν την χάρη. Η Στέλλα λοιπόν κρυφά από όλους προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να τον βγάλει κρυφά από την Κρήτη. Θα τα καταφέρει ή θα μπλέξει μαζί με τον Μαθιό με την κατηγορία της συνεργίας;

Σασμός-Καραπάνος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close