Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα μάθουμε για τον φονιά που θέλει να του κλέψει την γυναίκα. 

Ξύδι ΤΟΠ θα πούμε εμείς, σε αυτόν που του κλέβουν την γυναίκα…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Εξοργισμένος ο Σταύρος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του όταν βλέπει τον Αστέρη στο σπίτι της Αργυρώς στο Ρέθυμνο. Μπροστά του στέκεται ο άνθρωπος που τον εξαπάτησε κάνοντας τον φίλο. Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει τη γυναίκα που αγάπησε παράφορα και τον γιο που μεγαλώνει.

Ο Αστέρης απ’ την άλλη αποφασισμένος για όλα είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να μη χάσει την Αργυρώ το παιδί της. Ο πόλεμος που έχει εξαπολύσει ο Σταύρος εναντίον της Αργυρώς για να της πάρει το παιδί είναι ανελέητος κι εκείνη στη σκέψη και μόνο ότι μπορεί να της πάρει τον μικρό Πετρή τρελαίνεται.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική παρατάει τον Μαθιό και φεύγει από το σπίτι

Ο Σταύρος βαθιά πληγωμένος από την απόρριψη και τα ψέματα της Αργυρώς και της οικογένειας της είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα διεκδικώντας με κάθε μέσο θεμιτό και αθέμιτο το παιδί αφού αυτός το έχει μεγαλώσει και το νιώθει δικό του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ λιώνει στην αγκαλιά του Αστέρη

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αιμιλία ανάμεσα σε Δημήτρη και Παύλο και η εκδίκηση

Την κατηγορεί ότι δεν είναι άξια μάνα γιατί ενώ αυτός μεγάλωνε το παιδί αυτή τον απατούσε με το φονιά του αδερφού της. Αμετακίνητος ο Αστέρης μην αντέχοντας στην σκέψη ότι η γυναίκα που αγαπάει βασανίζεται τόσο πολύ αποφασίζει να πάει στο Ρέθυμνο στο σπίτι τους για να βρει το Σταύρο και να του μιλήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο εμφύλιος ξεκινά με τα πρώτα μαχαίρια να έχουν βγει!

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ειρήνη φέρνει ξανά κοντά Αργυρώ και Αστέρη

Να του εξηγήσει ότι η Αργυρώ δεν τον απάτησε ποτέ και η προσπάθειά του να της πάρει το παιδί κατηγορώντας την για μοιχεία μαζί του θα αποτύχει στο δικαστήριο. Η Αργυρώ με το παιδί μένει στο πατρικό της με τη Μαρίνα, την γιαγιά και τον Παύλο. Όταν ο Σταύρος ανοίγει την πόρτα και βλέπει τον Αστέρη τα αίματα ανάβουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκηνή που θα κόψει την ανάσα

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Πέφτουν οι μάσκες

Ο Αστέρης εξαπολύει επίθεση εναντίον του επειδή θέλει να πάρει το παιδί από τη μάνα του ενώ ο Σταύρος τον κατηγορεί γιατί τον κορόιδεψε και δεν έπαιξε με ανοιχτά χαρτιά απέναντι του. Η ανασφάλεια και η καχυποψία θολώνει το μυαλό του και Η απόφαση του είναι αμετάκλητη. “Θα της πάρω το παιδί.” και οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια για χάρη της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close